TOP kwaliteit kunstgras

uit NL, o.a. Ten Cate en Edel!

Garden Sense Kunstgras Brabant

Geeneindseweg 2

5688 JT, OIRSCHOT

0614460355

http://www.gardensense.nl

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

TOP kwaliteit kunstgras
uit NL, o.a. Ten Cate en Edel!
Gepubliceerd op
geldig tot

uit NL, o.a. Ten Cate en Edel!

Top kwaliteit kunstgras!

Garden Sense verzorgt prachtig kunstgras van hoogwaardige kwaliteit. Het kunstgras wordt gefabriceerd in Nederland en is nauwelijks te onderscheiden van echt gras. En dat voor een scherpe prijs!
Wij leveren geen kunstgras-bulk uit China, maar alleen Nederlands fabrikaat (Edel Grass en Ten Cate)

Het duurzame kunstgras is gemaakt van vezels met een natuurlijke gras-look met een mosdraadje welke ervoor zorgt dat het kunstgras zeer natuurlijk oogt. Het gras wordt hierdoor ook voller en dekkend. De verwachte levensduur van kunstgras bij normaal gebruik is 10-15 jaar, als dat geen duurzame investering is!?

Wat kunt u van ons verwachten?
- Wij leveren geen kunstgras-bulk uit China, maar alleen Nederlands fabrikaat (Edel Grass en Ten Cate)
- Als 5-sterren specialist kunt u kwaliteit, vakmanschap, service, garantie en een goed advies verwachten!
- Kunstgras MET mosdraad, niet van echt te onderscheiden.
- Verschillende kleuren en soorten kunstgras, voor elke situatie de geschikte soort.
- Daarnaast bezorgen wij door heel Nederland.
- Bijbehorende materialen ook uit voorraad leverbaar. Denk aan drukverdeeldoek, lijm, pinnen en instrooizand.
- Zelf het kunstgras aanleggen of laten installeren door de vakman, aan u de keus!

Graag een offerte ontvangen?
Kom langs in onze showtuin met afmetingen en eventuele foto’s van uw tuin en wij maken geheel vrijblijvend een offerte op maat.
Vanaf de bank een offerte opvragen?
Via ons offerte formulier geeft u ons zoveel mogelijk informatie. We zullen contact met u opnemen om een offerte op maat te geven.

Adres Kunstgras Showtuin
Geeneindseweg 2
5688 JT Oirschot (Spoordonk) Noord-Brabant.
De kinderen vermaken zich prima aan de kunstgras teken tafel of in de kunstgras hangmat.
.
Graag tot ziens bij Garden Sense Kunstgras Brabant!
http://www.gardensense.nl
info@gardensense.nl
06-1888 2635
Garden Sense verzorgt prachtig kunstgras van hoogwaardige kwaliteit. Het kunstgras wordt gefabriceerd in Nederland en is nauwelijks te onderscheiden van echt gras. En dat voor een scherpe prijs! Wij leveren geen kunstgras-bulk uit China, maar alleen Nederlands fabrikaat (Edel Grass en Ten Cate) Het duurzame kunstgras is gemaakt van vezels met een natuurlijke gras-look met een mosdraadje welke ervoor zorgt dat het kunstgras zeer natuurlijk oogt. Het gras wordt hierdoor ook voller en dekkend. De verwachte levensduur van kunstgras bij normaal gebruik is 10-15 jaar, als dat geen duurzame investering is!? Wat kunt u van ons verwachten? - Wij leveren geen kunstgras-bulk uit China, maar alleen Nederlands fabrikaat (Edel Grass en Ten Cate) - Als 5-sterren specialist kunt u kwaliteit, vakmanschap, service, garantie en een goed advies verwachten! - Kunstgras MET mosdraad, niet van echt te onderscheiden. - Verschillende kleuren en soorten kunstgras, voor elke situatie de geschikte soort. - Daarnaast bezorgen wij door heel Nederland. - Bijbehorende materialen ook uit voorraad leverbaar. Denk aan drukverdeeldoek, lijm, pinnen en instrooizand. - Zelf het kunstgras aanleggen of laten installeren door de vakman, aan u de keus! Graag een offerte ontvangen? Kom langs in onze showtuin met afmetingen en eventuele foto’s van uw tuin en wij maken geheel vrijblijvend een offerte op maat. Vanaf de bank een offerte opvragen? Via ons offerte formulier geeft u ons zoveel mogelijk informatie. We zullen contact met u opnemen om een offerte op maat te geven. Adres Kunstgras Showtuin Geeneindseweg 2 5688 JT Oirschot (Spoordonk) Noord-Brabant. De kinderen vermaken zich prima aan de kunstgras teken tafel of in de kunstgras hangmat. . Graag tot ziens bij Garden Sense Kunstgras Brabant! www.gardensense.nl info@gardensense.nl 06-1888 2635
Naar specialist