geen zin meer om je gras te maaien

Royal Grass heeft de oplossing!

Van den Bosch Tuin & Terras

Kromstraat 6

5405 BC, Uden

0413-272573

http://www.vandenboschtuinenterras.nl

Meer informatie:

Heb je een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

geen zin meer om je gras te maaien
Royal Grass heeft de oplossing!
Gepubliceerd op
geldig tot

of last van gele of kale plekken in het gazon?

Last van gele of kale plekken in het gazon? Of moet jij op zondagochtend je bed uit om wéér het gras te moeten maaien, terwijl je liever nog even was blijven liggen? Met hoogwaardig kunstgras van Royal Grass, is dat verleden tijd. Met kunstgras dat er werkelijk uitziet als echt gras, ligt je gazon er altijd netjes bij en hoef je het niet te onderhouden. Zo hou je meer tijd over om echt te genieten van je tuin!
Door te kijken naar de kenmerken van echt gras en deze te kopiëren tot op microscopisch detail heeft Royal Grass de meest innovatieve technologieën ontwikkeld, waarmee zij voorloper zijn in de kunstgrasmarkt. Van weelderig gras dat misschien net gemaaid zou moeten worden, tot mooi kort gemanicuurd gras. Van gras dat er uit ziet alsof er een hete zomerzon op heeft geschenen, tot gras dat er prachtig groen uit ziet.
Laat het oude kunstgras recyclen
Het oude kunstgras vervangen voor Royal Grass? Sinds kort heeft Van den Bosch Tuin & Terras een container staan speciaal voor het recyclen van kunstgras. Bij aanschaf van Royal Grass, kun je bij hen gratis de oude kunstgrasmat dumpen. Van den Bosch Tuin & Terras zorgt er dan voor dat deze gerecycled wordt.
Bezoek ons in Uden voor meer informatie en passend advies!
Van den Bosch Tuin & Terras – Official dealer Royal Grass®
Naar specialist