Stapelblok Emotions 14x14x56cm

verkrijgbaar in 3 kleuren

Van den Broek Bestratingen

Bosstraat 6

4714 SB, Sprundel

0165-352222

https://webshop.vandenbroekbestratingen.nl/

Meer informatie:

Heb je een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

Stapelblok Emotions 14x14x56cm
verkrijgbaar in 3 kleuren
Gepubliceerd op
geldig tot

Van €5.25 Voor €3.95

Goedkope stapelblok

Deze fraaie 14x14x56cm stapelblokken in drie trendy kleuren zijn een echte must have in uw tuin. Dit model is iets kleiner dan het populaire standaard 15x15x60cm. Niet alleen zijn ze erg geschikt om hoogteverschillen in uw tuin op te vangen, u kunt er ook verschillende bouwwerken mee maken zoals muurtjes, borders, plantenbakken en tuinbankjes. U bestelt deze stapelblokken per stuk en ze hebben een lengte van 56 cm, een diepte van 14 cm en een hoogte van 14 cm. Hierdoor wegen ze slechts 24,7 kg per stuk. De 3 kleuren passen in vrijwel iedere tuin.
Goedkope stapelblokken
Bent u op zoek naar een manier om meer variatie en hoogteverschillen aan te brengen in uw tuin? Denk dan eens aan stapelblokken! Deze betonblokken zijn de afgelopen jaren een ware trend geworden in de tuin, wat danken is aan hun veelzijdigheid en omdat ze eenvoudig aan te leggen zijn. U creëert in een handomdraai mooie borders en plantenbakken waardoor u eenvoudig meer groen in uw tuin aanbrengt. Daarnaast kunt u met stapelblokken snel muurtjes en zitvlakken maken. Een uniek en relatief goedkoop alternatief voor tuinmeubelen waar u zeker indruk mee zal maken.
Stapelblokken zijn eenvoudig om mee te werken. Voor u aan uw bouwwerk begint adviseren wij u om de blokken op een opsluitband (die u op zijn zij legt) of in cement te plaatsen voor een stevige fundering. En voor een stevige basis raden wij aan de eerste betonblokken half onder de grond te plaatsen. Vervolgens kunt u de blokken in halfsteensverband stapelen. U lijmt ze eenvoudig aan elkaar met onze steenlijm.

https://webshop.vandenbroekbestratingen.nl/ https://webshop.vandenbroekbestratingen.nl/assortiment/betonmaterialen/stapelblokken/stapelblok-strak-basic

Naar specialist