Visgraat vloer

Visgraat vloer Eiken Lamel

Natuurlijk Hout

Fokko Kortlanglaan 2

3853 KG, Harderwijk

0341-870087

http://www.natuurlijk-hout.com

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

Gepubliceerd op
geldig tot

Visgraat vloer Eiken Lamel

Een Eiken visgraat vloer lamel en massief

Een visgraat vloer is verkrijgbaar in een traditionele uitvoering, dit is vaak de maat 7/28 of 9/35, maar het is in 2018 in een modern jasje gestoken.
De visgraat vloer is nu ook verkrijgbaar in een Eiken Lamel visgraat, dit is een grotere en bredere plank.
Deze visgraat wordt ook wel walvisgraat genoemd.
Door de opbouw van een onderlaag van kruislings verlijmde berken multiplex met daarop een Eiken toplaag van 3 tot 7 mm is deze vloer geschikt om in vrijwel elke ruimte van de woning te leggen.
Een toplaag van 3 mm Eiken staat gelijk aan 30 jaar woonplezier!

Ook op een lamel visgraat vloer is het mogelijk een band en/of bies te plaatsen. Deze band en bies worden geheel aangepast naar de maat visgraat die u uitkiest. Een band is een Houten rand die recht gelegd word met daar eventueel een bies tussen welke in een contrasterende kleur gekozen kan worden.
U kunt er ook voor kiezen om de vloer wat moderner te maken door een noest te kiezen in de plank in plaats van een band en/of bies.

Nadat u de vloer gekozen heeft moet deze nog afgewerkt worden. Door bijvoorbeeld voor een olie te kiezen
krijgt de vloer een goede bescherming en olie geeft de vloer een mooie warme uitstraling. Bovendien kunt u olie bij een eventuele kras of schraalheid goed plaatselijk bij werken.

Kijk voor nog meer informatie en nog meer Eiken Houten vloeren op onze website: https://www.natuurlijk-hout.com/home of vraag een vrijblijvende offerte aan op :https://www.natuurlijk-hout.com/offerte voor een visgraat of een van onze andere Eiken lamel vloer.
Natuurlijk bent u ook welkom in onze gezellige showroom in Ermelo, bij Harderwijk.
(zie https://www.natuurlijk-hout.com/contact)
Een visgraat vloer is verkrijgbaar in een traditionele uitvoering, dit is vaak de maat 7/28 of 9/35, maar het is in 2018 in een modern jasje gestoken. De visgraat vloer is nu ook verkrijgbaar in een Eiken Lamel visgraat, dit is een grotere en bredere plank. Deze visgraat wordt ook wel walvisgraat genoemd. Door de opbouw van een onderlaag van kruislings verlijmde berken multiplex met daarop een Eiken toplaag van 3 tot 7 mm is deze vloer geschikt om in vrijwel elke ruimte van de woning te leggen. Een toplaag van 3 mm Eiken staat gelijk aan 30 jaar woonplezier! Ook op een lamel visgraat vloer is het mogelijk een band en/of bies te plaatsen. Deze band en bies worden geheel aangepast naar de maat visgraat die u uitkiest. Een band is een Houten rand die recht gelegd word met daar eventueel een bies tussen welke in een contrasterende kleur gekozen kan worden. U kunt er ook voor kiezen om de vloer wat moderner te maken door een noest te kiezen in de plank in plaats van een band en/of bies. Nadat u de vloer gekozen heeft moet deze nog afgewerkt worden. Door bijvoorbeeld voor een olie te kiezen krijgt de vloer een goede bescherming en olie geeft de vloer een mooie warme uitstraling. Bovendien kunt u olie bij een eventuele kras of schraalheid goed plaatselijk bij werken. Kijk voor nog meer informatie en nog meer Eiken Houten vloeren op onze website: https://www.natuurlijk-hout.com/home of vraag een vrijblijvende offerte aan op :https://www.natuurlijk-hout.com/offerte voor een visgraat of een van onze andere Eiken lamel vloer. Natuurlijk bent u ook welkom in onze gezellige showroom in Ermelo, bij Harderwijk. (zie https://www.natuurlijk-hout.com/contact)
Naar specialist