Wengé vloer

Wengé lamel vloer

Natuurlijk Hout

Fokko Kortlanglaan 2

3853 KG, Harderwijk

0341-870087

http://www.natuurlijk-hout.com

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

Gepubliceerd op
geldig tot

Wengé lamel vloer

Wengé lamel vloer

Deze prachtige lamel vloer Wengé is een visite plaatje voor ieder huis! Nu in de aanbieding bij Natuurlijk Hout voor € 91,00 per m²
Wengé is een tropische hardhout en heeft van zichzelf een diepe donkerbruine kleur wat de vloer een exotische uitstraling geeft. De vloer is afgewerkt in de olie, dit geeft de vloer niet alleen een goede bescherming maar olie is ook gebruiksvriendelijk omdat het plaatselijk bijgewerkt kan worden bij een eventuele beschadiging.
De lamel vloer is opgebouwd uit een onderlaag van kruislings verlijmde berken multiplex met daar 4 mm
toplaag Wengé op. Door deze opbouw is de werking er al voor 80% uit en kan de vloer rechtstreeks op een betonnen ondervloer verlijmd worden.
Een toplaag van 4 mm staat gelijk aan 40 jaar woonplezier, kortom een vloer waar u vele jaren plezier van zal hebben.
Kom langs in onze gezellige showroom, of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan op
https://www.natuurlijk-hout.com/offerte
Ook vind u hier nog vele andere mooie Eiken lamel vloer. Ook voor Laminaat, Kurk en Pvc bent u bij ons op het juiste adres.
Kijk voor meer informatie op onze website
https://www.natuurlijk-hout.com/home
Deze prachtige lamel vloer Wengé is een visite plaatje voor ieder huis! Nu in de aanbieding bij Natuurlijk Hout voor € 91,00 per m² Wengé is een tropische hardhout en heeft van zichzelf een diepe donkerbruine kleur wat de vloer een exotische uitstraling geeft. De vloer is afgewerkt in de olie, dit geeft de vloer niet alleen een goede bescherming maar olie is ook gebruiksvriendelijk omdat het plaatselijk bijgewerkt kan worden bij een eventuele beschadiging. De lamel vloer is opgebouwd uit een onderlaag van kruislings verlijmde berken multiplex met daar 4 mm toplaag Wengé op. Door deze opbouw is de werking er al voor 80% uit en kan de vloer rechtstreeks op een betonnen ondervloer verlijmd worden. Een toplaag van 4 mm staat gelijk aan 40 jaar woonplezier, kortom een vloer waar u vele jaren plezier van zal hebben. Kom langs in onze gezellige showroom, of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan op https://www.natuurlijk-hout.com/offerte Ook vind u hier nog vele andere mooie Eiken lamel vloer. Ook voor Laminaat, Kurk en Pvc bent u bij ons op het juiste adres. Kijk voor meer informatie op onze website https://www.natuurlijk-hout.com/home
Naar specialist