Wij gaan zelf verbouwen!

2 t/m 19 november

Van der Hoeven Interieur

Anjerlaan 18-20

2671 KJ, NAALDWIJK

0174-631557

http://www.vanderhoeven-interieur.nl

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

Gepubliceerd op
geldig tot

2 t/m 19 november

Zaterdag 2 november is de laatste dag dat Van der Hoeven open is in zijn huidige vorm. Er zal de komende weken een grondige verbouwing plaatsvinden waardoor de winkel 14 dagen gesloten zal zijn. Dinsdag 19 november is de winkel weer geopend voor het winkelend publiek.

Na een sluiting van 2 weken voor het grote publiek, waarin letterlijk alles een andere plek gaat krijgen, gaat de winkel annex showroom weer helemaal up to date zijn. Belangrijk vindt Maaike om het eigenzinnige karakter van de styliste en haar team te benadrukken. Ze richten huizen en kantoren in met allerlei verf en behangsoorten, raamdecoratie, gordijnstoffen, harde en zachte vloeren. Ze kan niet wachten om haar nieuwe winkel te betreden.

Het plan werd geschetst door Studio F. Echte bevlogen 3D kunstenaars, somt Maaike op. Daarna worden de puntjes op de i gezet door onszelf en het team: Van Dop timmerwerken, P. Zwinkels Elektro, Ceil Con Systeemplafonds, VANNICK meubelontwerp, Johan van der Knaap behang- en schilderwerken.

Wij zijn tijdens deze dagen gewoon telefonisch bereikbaar via 0174-631557 en per mail bereikbaar.
Na een sluiting van 2 weken voor het grote publiek, waarin letterlijk alles een andere plek gaat krijgen, gaat de winkel annex showroom weer helemaal up to date zijn. Belangrijk vindt Maaike om het eigenzinnige karakter van de styliste en haar team te benadrukken. Ze richten huizen en kantoren in met allerlei verf en behangsoorten, raamdecoratie, gordijnstoffen, harde en zachte vloeren. Ze kan niet wachten om haar nieuwe winkel te betreden. Het plan werd geschetst door Studio F. Echte bevlogen 3D kunstenaars, somt Maaike op. Daarna worden de puntjes op de i gezet door onszelf en het team: Van Dop timmerwerken, P. Zwinkels Elektro, Ceil Con Systeemplafonds, VANNICK meubelontwerp, Johan van der Knaap behang- en schilderwerken. Wij zijn tijdens deze dagen gewoon telefonisch bereikbaar via 0174-631557 en per mail bereikbaar.
Naar specialist