Zweefdeuren linnenkast

Compleet met interieur.

BOS bedden Nieuwleusen

Den Hulst 33

7711 GK, NIEUWLEUSEN

0529-481223

http://www.bosbedden.nl

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

Gepubliceerd op
geldig tot

Compleet met interieur.

Bij u thuis gemonteerd door onze eigen monteurs.

Deze kledingkast met soepel lopende zweefdeuren en haar neutrale klassieke uitstraling past zich discreet aan in uw woon situatie. Deze linnenkast wordt u compleet geleverd met kastindeling zoals legplanken en hangroedes. Naast de standaard indeling van de kast kunt u uiteraard accessoires bijbestellen. Extra legplanken, lades, kastverlichting enzovoort zijn bij te bestellen en zo kunt u de kast naar wens gaan indelen.

U hebt ruim voldoende keuze in de populaire hoogte- en breedte maten bij een standaard diepte van 65 cm. Diverse goede kleuren om uit te kiezen. Het neutrale kleuren pallet laat in deze prijsklasse niets te wensen over zodat de kast onopvallend zijn plek vindt in de beschikbare ruimte.

Er is al een zweefdeuren linnenkast leverbaar vanaf € 485,00 (inclusief montage)
https://www.bosbedden.nl/meubels/
Deze kledingkast met soepel lopende zweefdeuren en haar neutrale klassieke uitstraling past zich discreet aan in uw woon situatie. Deze linnenkast wordt u compleet geleverd met kastindeling zoals legplanken en hangroedes. Naast de standaard indeling van de kast kunt u uiteraard accessoires bijbestellen. Extra legplanken, lades, kastverlichting enzovoort zijn bij te bestellen en zo kunt u de kast naar wens gaan indelen. U hebt ruim voldoende keuze in de populaire hoogte- en breedte maten bij een standaard diepte van 65 cm. Diverse goede kleuren om uit te kiezen. Het neutrale kleuren pallet laat in deze prijsklasse niets te wensen over zodat de kast onopvallend zijn plek vindt in de beschikbare ruimte. Er is al een zweefdeuren linnenkast leverbaar vanaf € 465,00 (inclusief montage) https://www.bosbedden.nl/meubels/
Naar specialist