Online showroom van Expert Hardenberg

Beoordeling 9 gebaseerd op 709 individuele klantbeoordelingen.
Wij verzorgen uw complete installatie

Expert Hardenberg - Van gas naar inductie

Koken op een inductiekookplaat wordt steeds populairder. Geen wonder, want het systeem heeft veel voordelen. De kookplaten reageren snel, zijn efficient met energie en makkelijk schoon te maken. Je moet misschien wel de groepenkast laten aanpassen of nieuwe pannen kopen.

Voor deze klant hebben we de huidige gaskookplaat vervangen voor een matzwarte inductieplaat! Hiervoor hebben we ook extra groepen in de meterkast geplaatst. Deze zijn nodig om alle fasen van de inductiekookplaat volledig te kunnen benutten. Om het plaatje helemaal af te maken hebben we ook een matzwarte design recirculatie afzuigkap gemonteerd. Een recirculatie afzuigkap zuigt de lucht op, filtert het, en blaast het terug de keuken in. In de afzuigkap zitten 3 koolstoffilters, wanneer de afzuigkap de kooklucht opzuigt, absorbeert het koolstoffilter het vuil en de geurtjes uit de lucht.

Ook benieuwd wat de mogelijkheden voor u zijn? Kom gerust langs in de winkel of bel ons op 0523-261301! Wij komen ook graag bij u thuis langs om u persoonlijk te adviseren!