Portfolio van Leenders Bike Totaal

Beoordeling 8,7 gebaseerd op 2515 individuele klantbeoordelingen.
Alle topmerken onder één dak

Leenders Bike Totaal - Elektrische fietsen

n Hengelo Overijssel vindt u LEENDERS BIKE TOTAAL met 3000m2 eindeloos tweewielerplezier. Een van de grootste tweewielerzaken van Europa, met een nationaal en internationaal aanbod aan fietsen, onderdelen en accessoires van topniveau. Al verschillende keren door het vakblad de Tweewieler genomineerd voor tweewielerwinkel van het jaar!

Daarnaast vindt u op onze bovenverdieping ons E-Bikecenter, met het mooiste en grootste aanbod Elektrische fietsen onder één dak o.a Koga. Batavus, Sparta, Gazelle, Trek, Cube, Winora/Sinus, Qwic en Kalkhoff . In ons E-Biketestcenter met inpandige Testbaan kunt u het gehele jaar door alle e-bikes proberen. zo kunnen wij u nog beter helpen een wel overwogen keuze te maken. Daarnaast hebben wij een sportieve E-MTB afdeling met het alle topmerken e-mountainbikes van o.a. Haibike, Cube, Rotwild, Ghost, Lapierre en Trek.

Bel gerust 0742914355 als u nog vragen hebt of kom langs wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Meer weten? Kijk op: https://www.leendersbiketotaal.nl