Portfolio van Warmtestore

PROJECT

Warmtestore - Stijlvol en chique mat zwart maatwerk plateau met de Dru Maestro 80/3 Eco Wave in Brielle

Gelegen in de provincie Zuid-Holland, op het eiland Voorne, ligt de historische vestingstad Brielle. In een karakteristieke en ruime eengezinswoning in de buurt Kleine Goote is na een ingrijpende verbouwing de woonkamer voorzien van een gashaard in de vorm van de Dru Maestro 80/3 Eco Wave. Naast de haard is hier ook een schitterend maatwerk plateau in L-vorm van maar liefst 350cm geplaatst.

Levendig vuur en warmte naar wens
De Dru Maestro 80/3 Eco Wave is geplaatst in de woonkamer. In deze ruimte zijn na de verbouwing alle radiatoren verwijderd en is alleen de nieuw aangelegde vloerverwarming en de gashaard aanwezig voor warmte. Toch hoeft de Maestro 80/3 Eco Wave niet altijd aan voor de bijbehorende warmteafgifte, maar juist alleen voor de sfeer en een mooi vlambeeld. Daarom is er gekozen voor een haard met Eco Wave. Daarmee is het mogelijk om het vlambeeld en vlammenintentsiteit zelf te bepalen, wat resulteert in een mindere warmteafgifte en een besparing op het gasverbruik.

Het ultieme vuur
Bij de Maestro gashaarden, zoals de Dru Maestro 80/3 Eco Wave, wordt het ultieme vuur gecreëerd door het verwerken van een tweede brander in de keramische houtblokken. Het vuur grijpt nu niet alleen om de blokken heen, maar de vlammen hebben ook meer volume en reiken hoger dan bij alle andere gashaarden uit ons assortiment.

Details maken de haard
Smaken verschillen. Ook als het gaat om de achterwand van de haard. Zo is er genoeg keuze om tot de perfecte haard uit te komen. Waar de Dru Maestro 80/3 Eco Wave is uitgevoerd met ontspiegeld Clear View glas, is er voor de achterwand gekozen voor Ceraglass. Dit zorgt voor een fraai spiegeleffect dat extra diepte creëert in de gashaard.

Stijlvol en chique
Een volledig zwart meubel is misschien niet het eerste waar je aan denkt als er wordt gezocht naar een haard. Toch kan het erg mooi zijn, zoals hier in Brielle. Het geeft de woonkamer een stijlvol en chique uitstraling. Zo is er gekozen voor een maatwerk plateau in L-vorm met diverse opbergmogelijkheden, namelijk twee keer een ladekast en twee keer een klepkast. Daarbij is het onderstel van het plateau mat zwart, terwijl het bovenblad bestaat uit DecoLegno U129 Eperia Maloja voor een stijlvolle twist.

Contact
Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of het nu gaat om een bijzondere haard of totaaloplossing. U bent van harte welkom in onze showroom waar wij u onder het genot van een kopje koffie of thee volledig kunnen informeren over alle mogelijkheden. Het is raadzaam vooraf een afspraak te maken zodat wij ruim de tijd kunnen nemen u uitgebreid te adviseren.