A. Beverwijk en zonen B.V.

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

A. Beverwijk en zonen B.V. is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt A. Beverwijk en zonen B.V. te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

A. Beverwijk en zonen B.V. heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met A. Beverwijk en zonen B.V..
Gemiddeld wordt A. Beverwijk en zonen B.V. met een 0 beoordeeld.
A. Beverwijk en zonen B.V. heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over A. Beverwijk en zonen B.V.

Op 1 mei 1915 is de heer A. Beverwijk (Bram) in Balkbrug begonnen als dorpstimmerman, de titel zzp-er was toen nog niet ‘uitgevonden’. In die tijd werden alle voorkomende timmerwerkzaamheden aangepakt, van het maken van houten kruiwagens, tot doodskisten aan toe.

Na geruime tijd, zo rond de oorlog van ‘40-‘45, kwamen achtereenvolgens zijn beide zonen Reint en Harm binnen het bedrijf. Het bedrijf ontwikkelde zich steeds verder en werden er ook grotere klussen in en buiten het dorp aangepakt, van kleinere verbouwingen, tot complete woningen en utiliteitswerken.

Om directer en sneller te kunnen handelen, werd er in de 70-er jaren ook met een schildersbedrijf en een keukenbedrijf gestart.

In 1966 kwam Bram, als derde generatie, binnen het bedrijf, waarna zijn broer Rinke in 1979 volgde.
Steeds meer werden er werkzaamheden in en om Zwolle uitgevoerd, zodat er in 1978 ook een vestiging in Zwolle werd gestart, compleet met een afdeling installatiewerk, een timmerwerkplaats en een keukenshowroom.
Dit bleek een goede keus, omdat nu de klanten voor verbouwingen aangeboden kon worden om het werk uit te voeren onder de “alles in één hand”-formule.

De timmerwerkplaats in Balkbrug werd gemoderniseerd tot timmerfabriek, terwijl de werkplaats in Zwolle meer werd toegerust tot het ‘ambachtelijk werk’ en de niet-standaard producties.

Nadat er, mede door de “alles in één hand”-formule, steeds meer woningen werden aangepast voor mensen met een handicap, werd in 1984 de inrichting van de showroom in Zwolle toegespitst op aangepaste keukens en die in Balkbrug op keukens waarbij zoveel mogelijk technieken en nieuwe innovaties worden gepresenteerd.

Benader ons gerust voor een afspraak of kom gewoon langs, we zijn er voor u!!

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Contact

A. Beverwijk en zonen B.V.
Zwolseweg 31-33
7707AA, Balkbrug

Vragen aan A. Beverwijk en zonen B.V.