A. IJzendoorn Onderhoud

Beoordeling 8,6 gebaseerd op 11 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
90,9%
Tevreden
0%
Ontevreden
9,1%

A. IJzendoorn Onderhoud
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

A. IJzendoorn Onderhoud is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt A. IJzendoorn Onderhoud te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

A. IJzendoorn Onderhoud heeft 11 klantbeoordelingen verzameld.
91% is supertevreden, 0% is tevreden en 9% is ontevreden.
90.91% heeft goede tot zeer goede ervaringen met A. IJzendoorn Onderhoud.
Gemiddeld wordt A. IJzendoorn Onderhoud met een 8,6 beoordeeld.
A. IJzendoorn Onderhoud heeft een NPS score van 82 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over A. IJzendoorn Onderhoud

A. IJzendoorn Gevelwerken en Onderhoud is sinds 1975 gespecialiseerd in gevelwerken en alles wat aan en in het huis gedaan kan worden. Denk hierbij aan voegwerk, gevelreiniging, badkamerrenovatie, stucwerk etc. Wij zijn gevestigd in Leidschendam. Ons werkgebied is regio Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.

Wellicht wilt u eerst een kosteloos oriƫnterend gesprek om kennis te maken en uw wensen door te nemen of direct een offerte aan vragen. U kunt ons bellen of een email sturen om een afspraak te maken.

Alles voor een tevreden klant:
Een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Ervaringen van onze klanten:
Wij zijn trots op ons werk en trots op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze klanten het hebben ervaren, bekijk dan onze reviews.

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Contact

A. IJzendoorn Onderhoud
De Star13a
2266 NA, DEN HAAG

Vragen aan A. IJzendoorn Onderhoud