ALL STYLE KEUKENS

Beoordeling 10 gebaseerd op 4 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

ALL STYLE KEUKENS
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

ALL STYLE KEUKENS is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt ALL STYLE KEUKENS te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

ALL STYLE KEUKENS heeft 4 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met ALL STYLE KEUKENS.
Gemiddeld wordt ALL STYLE KEUKENS met een 10 beoordeeld.
ALL STYLE KEUKENS heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over ALL STYLE KEUKENS

WIJ WERKEN UITSLUITEND IN EEN STRAAL VAN 20 KILOMETER RONDOM ARNHEM.

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van ALL STYLE KEUKENS. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

ver All Style Keukens
ALL STYLE KEUKENS levert hoogwaardige maatwerk keukens vanaf € 15.000 en Echte houten keukens vanaf € 20.000.
Met 30 jaar kennis en ervaring kunnen wij uw wensen optimaal vertalen naar een goed doordacht keukenplan en u daarbij voorzien van deskundig advies.

Als full service keukenbedrijf verzorgen wij met ons montageteam indien gewenst het gehele montage-traject van A tot Z. Van de sloop en afvoer van de oude keuken, het aanpassen van noodzakelijk leidingwerk, tot en met de kookklare oplevering van uw nieuwe keuken.

ALL STYLE KEUKENS is een compact keukenbedrijf met een klein team vakmensen en één gezamenlijk doel, uw verwachtingen overtreffen.

Contact

ALL STYLE KEUKENS
Lovinklaan 99
6821 HZ, Arnhem

Vragen aan ALL STYLE KEUKENS