Alligna Keuken & Bad Design

Beoordeling 6 gebaseerd op 9 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
55,6%
Tevreden
0%
Ontevreden
44,4%

Alligna Keuken & Bad Design
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Alligna Keuken & Bad Design is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Alligna Keuken & Bad Design te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Alligna Keuken & Bad Design heeft 9 klantbeoordelingen verzameld.
56% is supertevreden, 0% is tevreden en 44% is ontevreden.
55.56% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Alligna Keuken & Bad Design.
Gemiddeld wordt Alligna Keuken & Bad Design met een 6 beoordeeld.
Alligna Keuken & Bad Design heeft een NPS score van 11 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Alligna Keuken & Bad Design

Wie zijn wij?
"Alligna is in 1999 opgericht uit onvrede over de manier waarop keukens in die tijd werden verkocht. Het kon en het moest anders, creatiever en de wensen van de klant moesten veel meer centraal staan, en niet die van de leveranciers. In 2005 zijn we ook begonnen met het ontwerpen en realiseren van badkamers, en met succes. Creativiteit en de optie om een ontwerp van begin tot oplevering te begeleiden spreekt nog steeds veel mensen aan en is voor ons een mooie basis naar de toekomst."

Hoe werken wij?
"Onze 1200m2 studio is een mooie plek om inspiratie op te doen en om met ons kennis te maken. Na de kennismaking volgt een oriënterend gesprek waarin we uw wensen inventariseren en een aantal ideeën met u doornemen. Daarna maken we een afspraak voor een tweede gesprek, of we komen eerst (evt. met een installateur) bij u thuis kijken. Voor het tweede gesprek werken we het ontwerp verder uit waarna we alles met u in detail doornemen. Als het ontwerp aanspreekt en de verwachtingen heeft overtroffen kunt u ervoor kiezen de keuken of badkamer door ons te laten leveren."

Hoe verzorgen wij de montage?
"In de regio Zuid-Limburg tot aan Roermond verzorgen wij een totaalpakket: Montage doen wij onder eigen regie. Voor de voorbereidende werken zoals leidingen-, stuc- en tegelwerken werken wij samen met een aantal partnerbedrijven. Indien u de werken door een partnerbedrijf laat uitvoeren dan wordt het werk ook door ons begeleid en zo nodig gecoördineerd. Daarnaast kunt u dan ook bij ons terecht voor alle vragen en garanties tijdens en na deze werken."

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
11:00 - 18:00
Woensdag
11:00 - 18:00
Donderdag
11:00 - 20:00
Vrijdag
11:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Alligna Keuken & Bad Design
Bergerweg 51
6135 KD, Sittard

Vragen aan Alligna Keuken & Bad Design