5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Alloutdoor
Bestseweg 33
5688 NP, Oirschot
0499-570147

Alloutdoor

100%
0%
0%

Alloutdoor beoordelingen en ervaringen

100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Alloutdoor op basis van 1 beoordeling

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Alloutdoor wel of niet aan:

  Tuinmeubelen showroom Alloutdoor in Oirschot beschikt over een ruim voorraad aan exclusieve tuinmeubelen van de merken: Solpuri, 4-elementz, Applebee en vele meer! De nieuwste tuinmeubel collecties van buitentafels tot modern strakke loungemeubelen worden tentoongesteld binnen in de 850m2 showroom en buitentuin van 1000m2. Daarnaast beschikt deze tuinmeubelen schowroom over een eigen parkeerplaats. Uitstekende service en zeer klantvriendelijk, kortom een 5 sterren specialist op het gebied van Tuinmeubels.

  Verbeterpunten:
  Een croissantje aanbieden :)

Schrijf een beoordeling

Over Alloutdoor

Alloutdoor tuinmeubelen bevindt zich in het selecte gezelschap van 5 sterrenspecialisten. Vakmanschap, ouderwetse service en kwaliteit staan bij hen hoog in het vaandel. Op deze pagina kunt u tevens in de gaten houden of er nog interessante aanbiedingen zijn. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Zij staan graag voor u klaar.

Bedrijfsvideo

Erkend 5-sterrenspecialist

Alloutdoor is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Alloutdoor te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
11:00 - 17:00

Routebeschrijving

Vragen aan Alloutdoor?

Vraag het de specialist