5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Alverne veranda team bv
Wilhelminastraat 116a
6942 ET, DIDAM / Montferland
0316 297200

Reviews van Alverne veranda team bv


Beoordeling 8,7 gebaseerd op 44 individuele klantbeoordelingen.

Alverne veranda team bv

90,91%
4,55%
4,55%

Alverne veranda team bv beoordelingen en ervaringen

95,45% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Alverne veranda team bv op basis van 44 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Alverne veranda team bv wel of niet aan:

  ik had een rolluik van heer Berentsen die 30 jaar oud was, dus geheel versleten, bij een gepoogde reparatie bleek het rolluik niet (goed) hersteld te kunnen worden, rolluik was erg groot en zwaar, na betaling van de reparatie kosten hebben we toch een nieuwe gekocht en de reparatie kosten werden direct in mindering gebracht, dat is de beste service en klantvriendelijkheid die ik ooit heb meegemaakt, helemaal perfect en top!

  Verbeterpunten:
  doorgaan waar je mee bezig bent, goede kwaliteit, betaalbaar en de perfecte service na 30 jaar kom en blijf ik graag terug komen bij jullie.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Alverne veranda team bv wel of niet aan:

  ik ben al jaren klant van fam. Berentsen, Henri zijn ouders en Henri zet alles perfect door, een belletje en hij staat alweer klaar voor mij, met zowel nieuwe maar ook reparaties, ze waarderen alles.

  Verbeterpunten:
  gewoon zo doorgaan, ik vertel het altijd aan iedereen als ik iets merk of hoor als ze iets willen aankopen stuur ik ze altijd naar Alverne Henri toe.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Alverne veranda team bv wel of niet aan:

  ik kreeg storing aan mij shutters die reeds 6 jaar geleden gemonteerd waren door hun, net voor de feestdagen blokkeerde de rail hiervan, woensdag voor de feestdagen gebeld en vrijdag middag voor de feestdagen nog even keurig bijgesteld door Alverne, fijne service en nette monteurs, Kevin en Bart.

  Verbeterpunten:
  geen verbeter punten, ik dacht voor de jaarwisseling nog even dit mooie bericht voor hun versturen, ga zo in 2018 door en je hebt een mooi jaar tegemoet, mannen erg bedankt.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Alverne veranda team bv wel of niet aan:

  fijn bedrijf met serieuze mensen, ik wilde enkel een paar jaloezieën voor mijn woonkamer kopen, werd perfect geadviseerd en geholpen, erg fijn voor ook een kleine aankoopsom, ik wilde er 2 aankopen maar heb er wel 3 gekocht die inmiddels keurig door Kevin gemonteerd zijn, hij wilde zelfs nog stofzuigen voor mij i v m de geboorde gaten, nou das top, ik ben meer als tevreden.

  Verbeterpunten:
  geen verbeteringen alles ging perfect, ga zo door zou ik zeggen en allemaal een fijne jaarwisseling.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Alverne veranda team bv wel of niet aan:

  wij adviseren en bevelen Alverne en team zeker aan, afspraak is afspraak, zaterdag voor kerst afspraak gemaakt voor een storing aan ons rolluik en heden morgen direct na kerst alweer gemaakt, het rolluik bevind zicht boven dus kon het wel de kerstdagen doorkomen, maar ze wilden direct al komen, service is de beste bij hun, zeker een aanbeveling waard.

  Verbeterpunten:
  als ze voor een storing al direct wellen komen (en dan rond deze einde jaars dagen )dan zeker voor een eventueel nieuw product, echter is dat bij ons voorlopig niet van doen, maar hun adviseren zullen wij zeker overal doen.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Alverne veranda team bv wel of niet aan:

  wij kochten en veranda via een veiling en hadden aan Alverne de vraag of ze hem wilden monteren daar zei dealer (zijn/waren) van dit bedrijf (Deponti) in eerste instantie was heer Berentsen niet zo content met het merk Deponti, gezien er geen andere regio dealers zijn wilde Alverne komen kijken naar de eventuele mogelijkheden, in nader goed overleg en onze aankomende extra's als aanvulling wilde Heer Berentsen het wel gaan doen, echter en dat kam na der tijd bleek inderdaad waarom Berentsen van Deponti af was daar hun geen enkele afspraak nakomen, zowel kwaliteit en service waren en zijn bij deze firma (Deponti) ver beneden pijl te zoeken, maar de kracht van Berentsen en Alverne is doorgaan, hoe lastig het ook was en hoeveel tijd het ook gekost heeft ze lossen alles bij Alverne op, dat is wat bij ons wij zeer waarderen bij Alverne zijn team.

  Verbeterpunten:
  wij waarderen de kracht en deskundigheid van Alverne, wij zijn ook erg tevreden met het eindresultaat en dat wij keurig naar wens geholpen zijn, Henri en Kevin waren bij ons zeer open en tevreden, maar er bleek enige onrust tussen Alverne en Deponti, wat wij kunnen beamen inmiddels maar misschien is het beter om de onrust intern te houden, maar het geeft niet aan dat wij ontevreden zijn en we hebben de ervaring dat openheid wel de mens siert. ik kan enkel fam. Berentsen aangeven blijf bij Deponti weg want hier valt géén goed woord over kwijt, Berentsen zegt nog de kwaliteit is wel goed mar de rest...

 • Beoordeling
  8
  Waarom beveelt u Alverne veranda team bv wel of niet aan:

  Alverne is een fijn en meedenkend team, bij ons waren er verschillende foute aan leveringen door zijn toeleveranciers, maar hun lossen het op en komen woorden na wat ze aangeven, al met al heeft het enige periode geduurd wat vervelend was maar de oplossing die kwam er. resultaat gericht een fijn bedrijf.

  Verbeterpunten:
  probeer voor levering een en ander te controleren als dat mogelijk is voor je een afspraak maakt met de klant, dit kan teleurstellingen beperken en eventueel voorkomen.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Alverne veranda team bv wel of niet aan:

  Alverne heeft ons goed geheel vrijblijvend geadviseerd tijdens ons bezoek in Didam. De veranda is op tijd en er is een goed product geleverd. Een week geleden hebben wij gebeld i.v.m. het nastellen van de glazen deuren omdat deze in de tijd iets waren verzakt. Dit na iets meer dan 2 jaar. Binnen 2 dagen na ons telefoontje heeft Alverne de deuren bijgesteld. De monteurs kwamen zeer beleefd over en hebben het probleem naar volle tevredenheid opgelost. Wij zijn zeer tevreden.

  Verbeterpunten:
  Zo door gaan en de klant centraal stellen. Dat is wat de klant wil.

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Alverne veranda team bv wel of niet aan:

  afspraak is afspraak, en inderdaad beter als geweest is, Henri heeft me aangegeven ermee bezig te zijn en is inderdaad geheel + veranderd, Henri ga zo door.

  Verbeterpunten:
  afspraken zo doorgaan, service en kwaliteit is meer dan perfect, goed team en hele fijne montage jongens die meedenken met je zaak

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Alverne veranda team bv wel of niet aan:

  Ons eerste bezoek bij Alverne in Didam voelde direct heel goed. We werden vriendelijke en vakkundig geïnformeerd zonder dat ons iets opgedrongen werd. Wij hebben toen direct een keuze en een afspraak gemaakt voor het plaatsen van een zonnescherm. De gehele procedure daarna is perfect verlopen. Henri mag trots op zijn monteur Kevin zijn. Kevin is niet alleen vakman, maar ook nog een goede leermeester. De service is perfect. BIJ en volgende aankoop kiezen wij weer voor Alverne Didam

  Verbeterpunten:
  Precies hetzelfde!

Schrijf een beoordeling

Over Alverne veranda team bv

Alverne COMFORT BINNEN & BUITEN

De hectiek van alledag is geen van ons vreemd. Een drukke baan, een gezin en sociale activiteiten slokken veel tijd op. De momenten dat we thuis zijn, worden daardoor nog belangrijker. Of we nu ‘s winters lekker cocoonen in huis of in onze tuin genieten van zomerse dagen. Door huis en tuin, binnen en buiten, professioneel aan te laten kleden kunnen we ons thuis nog fijner voelen. Creëer met passende Raamdecoratie een warme omgeving als het buiten koud is, of met stijlvolle zonwering juist koelte op warme dagen. Betrek huis en tuin bij elkaar door een fraaie veranda waar u op een warme dag schaduw vindt of een serre waar u bij de eerste zonnestralen tot rust komt.

Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen in de showroom van Alverne. Onze showroom met een oppervlak van 300 m2 binnen en 200 m2 buiten geeft u een goed beeld van onze uitgebreide collectie. Onder het genot van een vers kopje koffie of thee kunt u zich alvast een voorstelling maken hoe het zou zijn om onder uw eigen veranda of zonwering te zitten.

De buitenshowroom kunt u zelfs 24 uur per dag, 7 dagen per week bezoeken. U vindt een ruime keuze uit het totale assortiment van Alverne Comfort binnen & buiten. U kunt inspiratie opdoen en wij kunnen samen met u uw eigen ideeën uitwerken. Wat u bedenkt, kunnen wij samen met onze deskundige leveranciers realiseren. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Alverne is Harol, Solarlux, Markilux, Somfy, Glassline & ShutterUP specialist.

http://www.alverne.nl
0316 29 72 00
Erkend 5-sterrenspecialist

Alverne veranda team bv is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Alverne veranda team bv te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Routebeschrijving

Vragen aan Alverne veranda team bv?

Vraag het de specialist