5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Amfora
Marjoleinstraat 1
1314 JP, Almere
06 -18377543

Amfora

100%
0%
0%

Amfora beoordelingen en ervaringen

100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Amfora op basis van 4 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Amfora wel of niet aan:

  Juist wel, denkt heel erg mee. Kwaliteit van afgeleverde product boven verwachting

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Amfora wel of niet aan:

  Het belangrijkste is dat Bart mooie, kwalitatief hoogwaardige meubels maakt. Hij neemt de tijd in het voortraject en denkt goed mee in het ontwerp en het materiaalgebruik. Een groot bijkomend voordeel is dat Bart uitstekende communicatieve vaardigheden heeft en bovendien erg sympathiek is. Toch mooi meegenomen als iemand een paar dagen in je huis aan het werk is :-)

  Verbeterpunten:
  Niets, vooral zo door blijven gaan.

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Amfora wel of niet aan:

  Goede prijs voor een prachtige kast. Bart is fijn om mee te werken, denkt mee, let op de kosten en is heel prettig in de omgang.

  Verbeterpunten:
  Het had wat ons betreft iets eerder klaar mogen zijn. Maar het resultaat maakt het helemaal goed. We gaan uiteindelijk liever voor kwaliteit dan snelheid.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Amfora wel of niet aan:

  hoge kwaliteit meedenken in goede oplossingen

  Verbeterpunten:
  De doorlooptijd was wat langer dan verwacht. Hierdoor moesten we vaker thuis zijn; dat zou beter kunnen.

Schrijf een beoordeling

Over Amfora

Amfora ontwerpt en bouwt al sinds 2001 interieurs voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Ons bedrijf is als eenmanszaak begonnen in de regio Almere, daarna zijn we verhuisd naar de hoofdstad Amsterdam. Sinds het oprichten van mijn bedrijf heb ik meerdere kleine maar ook grote projecten gerealiseerd. U moet hierbij denken aan, houten keukens en kasten, bedden, maar ook trappen. Al uw wensen kunnen worden gerealiseerd in product op maat, waardoor u iets unieks heeft.


Wij luisteren naar uw wensen en zullen u adviseren over de mogelijkheden. Als erkend 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar ook een fijne aankoopbeleving garanderen. Wij streven ernaar om voor u tot het uiterste te gaan. Wij staan voor ouderwetse vakmanschap, service, garantie, maar ook voor een eerlijk en goed advies goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Erkend 5-sterrenspecialist

Amfora is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Amfora te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Amfora ?

Vraag het de specialist