5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Ant. Duijn Keukens
Hasselaarsweg 21
1704 DX , Heerhugowaard
072-5714108

Reviews van Ant. Duijn Keukens


Beoordeling 8,8 gebaseerd op 4 individuele klantbeoordelingen.

Ant. Duijn Keukens

100%
0%
0%

Ant. Duijn Keukens beoordelingen en ervaringen

100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Ant. Duijn Keukens op basis van 4 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  8
  Waarom beveelt u Ant. Duijn Keukens wel of niet aan:

  Vanaf het begin hebben we een goed gevoel bij dit bedrijf gehad. Geen vervelende verkooptrucs, maar nuchter vakmanschap. Staat open voor (kritische) vragen en opmerkingen. We zijn zeer tevreden!

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Ant. Duijn Keukens wel of niet aan:

  Na een eerste indruk in december (positief) hadden we in januari een afspraak met Job. Een rustige man die totaal geen druk uitoefende en met geduld onze wensen in de offerte zetten. We hebben nog 3 andere keukenwinkels bezocht maar de ontspannenheid, de kwaliteit, en de prijs hebben gemaakt dat wij de keuken bij AntDuin hebben besteld. Mooie offerte en 3D compilatie in ons vervolggesprek. Wederom geen druk om iets snel te beslissen. Veder ging alles voorspoedig. En de plaatsing van de keuken is zeer vakkundig gedaan. De 2 kleine dingen die hersteld moesten worden zijn zeer goed afgehandeld. Kortom, heel tevreden klanten.

  Verbeterpunten:
  Een aantal heel praktische tips voor de keuken kregen we bij een andere winkel. Het is goed om dit mee te nemen in een volgende offerte voor nieuwe klanten.

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Ant. Duijn Keukens wel of niet aan:

  3e keuken van dit bedrijf en van begin tot eind weer helemaal top.

  Verbeterpunten:
  -

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Ant. Duijn Keukens wel of niet aan:

  Wat een klasse: vanaf het eerste gesprek tot het inmeten en plaatsen van de keuken; wij zijn over iedereen heel tevreden. Het cijfer 10 geef ik niet, maar een dikke 9 zijn jullie zeker waard. Een aanrader.

  Verbeterpunten:
  Niets, ga zo door!

Schrijf een beoordeling

Over Ant. Duijn Keukens

Ant. Duijn Keukens is de keukenzaak uit Heerhugowaard. U bent verzekerd van een leverancier waar kwaliteit, service en een eerlijke prijs al ruim 40 jaar samen gaan. Buiten onze prachtige A-merk keukens kunt u bij ons ook uw keuken ambachtelijk en op maat laten maken.

Welke keuken u ook kiest, uw persoonlijke wensen staan altijd voorop. In onze prachtige showroom vindt u al talloze keukens die tot inspiratie kunnen dienen. Al uw persoonlijke wensen kunt u aanleveren zoals u dat prettig vindt. Onze ervaren keukenontwerpers maken altijd een voor u zeer aantrekkelijk ontwerp! Onze eigen montage personeel kan u volledig ontzorgen. Zij kunnen alles voor u doen van het verwijderen van de bestaande keuken tot het aanpassen van leidingwerk het glad stucen van de wanden, wand en vloertegels aanbrengen maar ook het verder afwerken van de wanden en kozijnen

Komt u gerust langs om uzelf te overtuigen van de klasse en kwaliteit van onze keukens.

Bedrijfsvideo

Erkend 5-sterrenspecialist

Ant. Duijn Keukens is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Ant. Duijn Keukens te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Openingstijden

Maandag
13.00 - 17.00 uur
Dinsdag
10.00 - 17.00 uur
Woensdag
10.00 - 17.00 uur
Donderdag
10.00 - 17.00 uur
Vrijdag
10.00 - 17.00 uur
Zaterdag
10.00 - 16.00 uur
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Ant. Duijn Keukens?

Vraag het de specialist