Apotheek de Quirijnstok

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Apotheek de Quirijnstok is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Apotheek de Quirijnstok te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Apotheek de Quirijnstok heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Apotheek de Quirijnstok.
Gemiddeld wordt Apotheek de Quirijnstok met een 0 beoordeeld.
Apotheek de Quirijnstok heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Apotheek de Quirijnstok

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Apotheek de Quirijnstok. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Contact

Apotheek de Quirijnstok
Franz Lisztstraat 6
5011RC, Tilburg

Vragen aan Apotheek de Quirijnstok