Apotheek Terheijden

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Apotheek Terheijden is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Apotheek Terheijden te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Apotheek Terheijden heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Apotheek Terheijden.
Gemiddeld wordt Apotheek Terheijden met een 0 beoordeeld.
Apotheek Terheijden heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Apotheek Terheijden

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Apotheek Terheijden. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Contact

Apotheek Terheijden
Hoofdstraat 55
4844 CB, Terheijden

Vragen aan Apotheek Terheijden