Artcoustiq

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Artcoustiq is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Artcoustiq te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Artcoustiq heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Artcoustiq.
Gemiddeld wordt Artcoustiq met een 0 beoordeeld.
Artcoustiq heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Artcoustiq

Artcoustiq is dè specialist op het gebied van wanddecoratie en het verbeteren van de akoestiek. Naast onze akoestische producten hebben we ook non akoestische producten voor ieder type interieur in verschillende soorten en maten, van hexagons (zeskant), traditioneel rechthoekig en vierkant tot rond. In ons assortiment vind je wanddecoraties, fotobehang en scheidingswanden. Maak de mooiste combinaties uit onze selectie of personaliseer je product met een eigen afbeelding. Neem een kijkje op onze site en laat je inspireren.

www.artcoustiq.com

Online showroom

Contact

Artcoustiq
Vrije Geer 5
1066 EG, Amsterdam

Vragen aan Artcoustiq