5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
ATZ Bike tweewielers
Hoofdstraat 70
5171 DE , Kaatsheuvel
0416 751271

ATZ Bike tweewielers

0%
0%
0%

ATZ Bike tweewielers beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met ATZ Bike tweewielers op basis van 0 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Over ATZ Bike tweewielers

Onze winkel, ATZ Bike Tweewielers, is gevestigd op kleine afstand van de snelweg A59 in de regio Tilburg / Breda / ‘s-Hertogenbosch. Rondom de winkel is er voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

U kunt bij ons terecht voor de levering van diverse vooraanstaande merken zoals: Pointer, Trenergy elektrische fietsen, Rock machine, Bike Fun kinderfietsen en diverse aanverwante merken. Wij ontvangen u dan ook graag in onze winkel om u de verschillende modellen met ieder hun eigen mogelijkheden te laten zien. U kunt natuurlijk ook een kijkje nemen binnen onze webshop waar het complete assortiment te bezichtigen is.

Bij ATZ Bike Tweewielers geven wij u bij aankoop van een fiets graag een persoonlijk, eerlijk en deskundig advies. Daarnaast heeft u altijd de mogelijkheid om een fiets zelf uit te testen. Het gevoel wat u krijgt tijdens het uitproberen van een fiets is namelijk minstens zo belangrijk als het uiterlijk! Naast de collectie aan dames- en herenfietsen kunt u ook bij ons terecht voor een ruim assortiment aan kinderfietsen. Bij aankoop van een nieuwe fiets bieden wij u standaard na 2 maanden een gratis servicebeurt aan!

Wanneer u op zoek bent naar een vakman voor het onderhoud en/of de reparatie aan een fiets dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu een lekke band is of een wat grotere reparatie, uw fiets is bij ons in goede handen. Als u de fiets ‘s ochtends brengt staat deze in de meeste gevallen ‘s middags of uiterlijk de volgende dag weer voor u klaar. Sommige reparaties kunnen wij zelfs direct voor u uitvoeren.

Indien nodig kunt u gebruik maken van een gratis leenfiets (indien beschikbaar) of de haal & breng service.

Erkend 5-sterrenspecialist

ATZ Bike tweewielers is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt ATZ Bike tweewielers te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09.00 – 18.00 uur
Woensdag
09.00 – 18.00 uur
Donderdag
09.00 – 18.00 uur
Vrijdag
09.00 – 18.00 uur
Zaterdag
09.00 – 17.00 uur
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving