5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Audio Artistiek
Oude Asserstraat 26
9481 BL, Vries
0592 580 672

Reviews van Audio Artistiek


Beoordeling 9,5 gebaseerd op 2 individuele klantbeoordelingen.

Audio Artistiek

100%
0%
0%

Audio Artistiek beoordelingen en ervaringen

100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Audio Artistiek op basis van 2 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Audio Artistiek wel of niet aan:

  Na een tiental jaren zeer tevreden te hebben geluisterd naar mijn hifi installatie wilde ik toch eens vernieuwen. Mijn audio kennissen zijn inmiddels vrijwel allemaal overgegaan op streaming audio. Ik bracht een bezoek aan Audio Artistiek en tot mijn verbazing zag ik daar Mark en Robert die ik nog ken van de Sound Gallery alwaar ik bij Mark destijds mijn vorige set had aangeschaft. Ook nu weer uitstekend geholpen. Ook werd alles weer keurig geïnstalleerd door Mark en er volgde ook weer een uitleg. Op deze manier wilde ik nogmaals bedanken voor alle goede zorgen. Ik geniet nog meer van mijn nieuwe installatie het lijkt allemaal wel weer een hernieuwde kennismaking.

  Verbeterpunten:
  Eigenlijk kan ik zo geen verbeterpunt bedenken. Uitstekend bedrijf met mensen die echt verstand van zaken hebben en oplossingsgericht meedenken .

 • Beoordeling
  9
Schrijf een beoordeling

Over Audio Artistiek

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".

Dat is het uitgangspunt van Audio Artistiek. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Erkend 5-sterrenspecialist

Audio Artistiek is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Audio Artistiek te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
11:00 - 18:00
Woensdag
11:00 - 18:00
Donderdag
11:00 - 18:00
Vrijdag
11:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Audio Artistiek?

Vraag het de specialist