5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
AVH Bouw- en Timmerwerken
De Reitstraat 11
5051 SB, GOIRLE
0612404970

Reviews van AVH Bouw- en Timmerwerken


Beoordeling 9,7 gebaseerd op 7 individuele klantbeoordelingen.

AVH Bouw- en Timmerwerken

100%
0%
0%

AVH Bouw- en Timmerwerken beoordelingen en ervaringen

100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met AVH Bouw- en Timmerwerken op basis van 7 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u AVH Bouw- en Timmerwerken wel of niet aan:

  Arjan van Hoek was voor ons een super goede keus als uitvoerder van de verbouwing. Denkt mee in het hele proces, is creatief, zeer betrouwbaar, sympathiek en vooral een excellente vakman.

 • Beoordeling
  10
 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u AVH Bouw- en Timmerwerken wel of niet aan:

  Arjan is een hardwerkende en zeer betrouwbaar persoon die met een een no nonsense mentaliteit kwaliteit levert.

  Verbeterpunten:
  Eigenlijk zijn wij zeer tevreden dus het enige advies....blijf vooral zo doorgaan !

 • Beoordeling
  10
 • Beoordeling
  10
 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u AVH Bouw- en Timmerwerken wel of niet aan:

  Zeer goede aannemer, zeer kundig en behendig persoon. Eerlijk in de communicatie en planning/prijzen. Uitgebreid bestek aangeleverd zodat per kostenpost een berekening is gedaan zodat er ook geen verrassingen zijn. Altijd netjes op tijd en opgeruimd alles achtergelaten.

 • Beoordeling
  8
  Waarom beveelt u AVH Bouw- en Timmerwerken wel of niet aan:

  Er word gedaan wat is afgesproken. Hij komt zo snel als mogelijk als er daarna nog een probleem is. Hij laat alles netjes achter

  Verbeterpunten:
  Dat zou ik zo niet weten

Schrijf een beoordeling

Over AVH Bouw- en Timmerwerken

Allround bouwbedrijf AVH voert allerlei werkzaamheden uit in en rondom het huis. Wij zijn beschikbaar voor kleine verbouwingen tot grote renovaties. Een nieuwe deur of een compleet nieuw dak? Voor ons is het geen probleem. Als allround bedrijf kunnen we u helpen met elke verbouwing, nieuwbouw of renovatie.

Wij zijn een gediplomeerd bouw bedrijf, die zijn afspraken nakomt, klantvriendelijk is, duidelijk advies geeft en alles in overleg doet met de klant.
Omdat deze punten bij AVH bouw- en timmerwerken hoog in het vaandel staan, zijn er nooit extra kosten ( alleen in overleg ).

Alles voor een tevreden klant:
Een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts een bouwontwerp laten zien, of onze diensten verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een bedrijf aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Ervaringen van onze klanten:
Wij zijn trots op ons werk en trots op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze klanten het hebben ervaren, bekijk dan onze reviews.

Op deze pagina kunt u tevens in de gaten houden of er nog interessante nieuwtjes zijn. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Erkend 5-sterrenspecialist

AVH Bouw- en Timmerwerken is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt AVH Bouw- en Timmerwerken te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Routebeschrijving

Vragen aan AVH Bouw- en Timmerwerken?

Vraag het de specialist