5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid

AVS meubels op maat

0%
0%
0%

AVS meubels op maat beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met AVS meubels op maat op basis van 0 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Over AVS meubels op maat

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".

Dat is het uitgangspunt van AVS meubels op maat . Als 5-sterrenspecialist willen wij niet slechts een meubel voor u maken, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen.

In 2010 zijn wij gestart met de verkoop van steigerhouten banken. Al snel groeide wij als kleine partij uit naar een grote speler op de markt. Zo werd niet alleen de kwaliteit gewaardeerd door de klanten maar ook bedrijven die graag ons meubilair wilde verkopen en gebruiken. Al snel ging het aanbod van onze meubels rap omhoog. Naast banken kwamen we met stoelen, tafels en buitenkeukens. In 2015 nam steigerhout een enorme voorkeur in de Nederlandse woonkamer. Hier speelde AVS in de regio een enorme rol in. Buiten de verkoop van kwalitatief goede meubelen werd het ook belangrijk om de afwerking tot in de puntjes te voorzien.

Hedendaags is er zoveel mogelijk dat het bijna onmogelijk is alles te laten zien. Wij dragen er dan ook zorg voor om advies uit te brengen en aan de hand van voorbeelden de juiste wens te creëren. Wij zijn een erkend steigerhout bedrijf. De beste in de regio met een top service.

Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Erkend 5-sterrenspecialist

AVS meubels op maat is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt AVS meubels op maat te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan AVS meubels op maat ?

Vraag het de specialist