5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid

Baderie Alwako

Over Baderie Alwako

Dit bedrijf bevindt zich in het selecte gezelschap van 5 sterrenspecialisten. Vakmanschap, ouderwetse service en kwaliteit staan bij hen hoog in het vaandel. Op deze pagina kunt u tevens in de gaten houden of er nog interessante aanbiedingen zijn. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Zij staan graag voor u klaar.

Over Baderie Alwako
Maak kennis met Het Baderie Comfort. De meest persoonlijke en aangename weg naar uw nieuwe badkamer. Adembenemend mooi, functioneel tot in de kleinste details. Volledig op maat en elke dag weer heerlijk in gebruik.

Uw nieuwe badkamer moet er fantastisch uitzien en elke dag weer comfortabel zijn in gebruik. Daarom besteden we bij Baderie evenveel aandacht aan uitstraling als aan functionaliteit. Slim kan heel mooi zijn en mooi heel doordacht. Dat voelt u direct wanneer u een badkamer van Baderie binnenstapt.

Uw wensen vormen het vertrekpunt, wij begeleiden u bij elke stap. Bij Baderie hanteren we een uniek 5-stappenplan om de totstandkoming van uw nieuwe badkamer inzichtelijk te maken. Zo ontstaat de slimste vorm van genieten, ook bij u thuis.

Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van Het Baderie Comfort. Ongeacht de situatie en beschikbare ruimte, er is altijd een oplossing die past. Bij Baderie brengen wij u graag op ideeën met enkele slimme praktische en gewoon hele mooie badkamers. Dat is ook Het Baderie Comfort!

Baderie Alwako heeft een serie complete badkamers samengesteld die u in onze showroom kunt bekijken. Onze topontwerpers hebben sanitair, materialen en kleuren zorgvuldig op elkaar afgestemd. De indeling en het ontwerp zijn uiterst functioneel en de badkamers zijn uitgerust met sanitair van A-merken. Natuurlijk wordt ook van deze badkamers een 3-D ontwerp op maat gemaakt zodat deze naadloos aansluit op uw wensen.

Ervaar Het Baderie Comfort in onze showroom. U ontvangt dan meteen ons gratis Badkamerhandboek, boordevol inspiratie, tips en ideeën. Of kijk op baderie.nl voor meer inspiratie!

Wij hopen u snel in onze showroom te mogen ontvangen.

Chantal en Esther

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 17:00
Woensdag
09:30 - 17:00
Donderdag
09:30 - 17:00
Vrijdag
09:30 - 17:00
Zaterdag
09:30 - 16:00
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Baderie Alwako?

Vraag het de specialist