5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Baderie Bevers
Waardestraat 30
5388 PP, NISTELRODE
0412-610020

Reviews van Baderie Bevers


Beoordeling 7,8 gebaseerd op 34 individuele klantbeoordelingen.

Baderie Bevers

70,59%
17,65%
11,76%

Baderie Bevers beoordelingen en ervaringen

88,24% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Baderie Bevers op basis van 34 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Baderie Bevers wel of niet aan:

  Heer Lammers, Wij zijn zeer tevreden over het door u en uw team verrichte werk R.Trügg

 • Beoordeling
  8
  Waarom beveelt u Baderie Bevers wel of niet aan:

  gehele transactie !!!!!

 • Beoordeling
  8
  Waarom beveelt u Baderie Bevers wel of niet aan:

  Goede advisering, goede planning goed contact en goede vakmensen is onze ervaring.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Baderie Bevers wel of niet aan:

  Afspraak komen zij prima na Goede service

 • Beoordeling
  7
  Waarom beveelt u Baderie Bevers wel of niet aan:

  Correct in prijzen , afspraken na komen kan beter

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Baderie Bevers wel of niet aan:

  In overleg is er een goed plan gemaakt, daarna een vlotte en korreltje uitvoering.

  Verbeterpunten:
  ———-

 • Beoordeling
  0
  Waarom beveelt u Baderie Bevers wel of niet aan:

  Bijzonder slechte communicatie en oplossen van problemen Ben tevreden met het eindresultaat maar heeft veel kruim gekost

  Verbeterpunten:
  Betere communicatie, meer empathie bij dingen die mislopen zoals bij: Door de waterleiding hakken In twee muren grenzend aan de woonkamer gaten van 40x20 cm slaan (niet expres natuurlijk) Daarna de opmerking maken dat het ‘Eigen risico’ zou zijn.... ....en dat het heel makkelijk op te lossen zou zijn.... Terwijl 1 hoek helemaal ontzet was... ....ik kan nog wel ff doorgaan

 • Beoordeling
  9
 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Baderie Bevers wel of niet aan:

  We zijn goed geholpen en zijn zeer tevreden over het resultaat .

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Baderie Bevers wel of niet aan:

  Ik heb een prachtige badkamer. Ontworpen en geplaatst door echte vaklui. Er is veel aandacht aan besteed.

  Verbeterpunten:
  Ik heb overal bovenop moeten zitten. De communicatie en informatie naar ons als klant tijdens het plaatsen van de badkamer was minimaal. Ik heb regelmatig moeten bellen of berichtjes gestuurd over wat wanneer wie of hoe. Als ik dat niet had gedaan had de verbouwing wellicht langer geduurd dan 4 weken.

Schrijf een beoordeling

Over Baderie Bevers

Welkom bij Baderie Bevers. Wij zijn één van de ruim 50 Baderie-vestigingen in Nederland waar u terecht kunt voor al uw sanitaire producten. Van complete badkamer tot toilet of een losse douchedeur om uw badkamer op te knappen. Onze 450 m2 showroom geeft u veel inspiratie om uw droombadkamer te realiseren. Alle topmerken hebben we in ons assortiment opgenomen en daarnaast hebben we ons eigen huismerk. Een complete lijn badkamerartikelen die exclusief bij Baderie verkrijgbaar is.
Graag helpen wij u in het realiseren van uw badkamer. In een goed ontworpen badkamer staat u centraal. Iedereen die gebruik maakt van de badkamer -jong én oud- moet het daar naar z’n zin hebben. Badkamerproducten moeten dan ook voor iedere generatie bruikbaar zijn. Stijlvol én functioneel. Maar waar moet je op letten en hoe kan zo´n comfortbadkamer er uit zien? Wij nemen daarom ruime tijd om samen met u een ontwerp te maken. Wij helpen u ook graag met uw keuze van sanitaire producten en aan de hand daarvan wordt exact uitgerekend wat de prijs van uw nieuwe badkamer zal zijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Natuurlijk laten wij graag door onze vakmensen de complete installatie van uw badkamer verzorgen.
Dit wordt door ons geregeld van A t/m Z. Wij nemen de complete zorg uit uw handen van slopen tot monteren. Wilt u liever zelf slopen of de elektra doen en dat wij de rest doen dat kan natuurlijk ook allemaal bij ons. In een persoonlijk gesprek wordt het hele traject altijd op maat naar uw persoonlijke wensen uitgewerkt. Aarzelt u niet maar maak een afspraak in onze moderne showroom. Wij verwelkomen u graag.
Bevers Installatietechniek houdt zich bezig met alles op het gebied van werktuigbouwkunde: regenwaterafvoer technieken, persluchtinstallaties, sanitaire installaties, gassen, verwarming, luchtbehandeling, airco, meet- en regeltechniek. Een hele opsomming, maar slechts een greep uit wat Bevers Installatietechniek allemaal te bieden heeft. Bevers Installatietechniek is zowel actief op de woningbouw- als de utiliteitsmarkt. De werkzaamheden die dit bedrijf uitvoert zijn veelal werkzaamheden in dienst van gemeenten, bedrijven, overheidsinstellingen en woningbouwverenigingen. Daarnaast is Bevers Installatietechniek natuurlijk ook hét adres voor particulieren en draait haar hand niet om voor de installatie in slechts één enkel huis.”
In combinatie met het onder één dak gevestigde bedrijf Baderie Bevers dus een totaalpakket voor elke woning. Daarbij kan alles worden geregeld: van een buitenkraantje tot de complete W-installatie, met eventueel alternatieve energiebronnen als aardwarmte, warmtepompen en zonne-energie. En is de klus geklaard, dan kan de klant rekenen op de hoogwaardige service die het bedrijf biedt om optimale nazorg te garanderen.
Kosten besparen
Bevers Installatietechniek maakt bij de installatiewerkzaamheden gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van totaal integratie op webbased technologie. Op deze manier kan de klant behoorlijk wat kosten besparen.
Locaties kunnen vanaf een afstand gemonitord en bestuurd worden. Geen dure softwarepakketten meer; een eenvoudige internetverbinding volstaat. Op die wijze komen alle installaties zoals elektra, verwarming, luchtbehandeling en bijvoorbeeld toegangscontrole samen onder één systeem te hangen. Dat is ideaal, omdat Bevers het grote overzicht behoudt en de klant tegelijkertijd kosten bespaart. Die nieuwe technieken zijn dus erg belangrijk. Bevers Installatietechniek besteedt er veel aandacht aan, ook op het gebied van duurzaamheid en energiemanagement. Door die nieuwe technieken toe te passen, kunnen klanten in sommige gevallen tot wel dertig procent op hun energierekening besparen.
Toegewijd team
Bevers Installatietechniek bestaat uit een toegewijd team van 35 professionals, die 24 uur per dag de dienstverlening richting de klant zo optimaal mogelijk houden. Zodra er iets gebeurt staan de mensen snel op locatie en lossen het probleem op. Het zijn getrainde professionals die werken met de beste materialen; de servicewagens van Bevers Installatietechniek zijn voorzien van de meest moderne gereedschappen en technieken. Niet alleen het materiaal en de mensen zijn betrouwbaar, ook de sfeer binnen het bedrijf zorgt ervoor dat klanten zich thuis voelen bij Bevers Installatietechniek. Als men met Bevers Installatietechniek in zee gaat merkt men dat dit bedrijf één team vormt. De klant kan vertrouwen op de kwaliteit, snelheid en flexibiliteit van onze mensen. Bovendien heeft iedere klant één vast aanspreekpunt, de accountmanager; die weet precies wat er speelt in een dossier.
Klanten van Bevers Installatietechniek kunnen dus tevreden zijn, en dat zijn ze ook. “Veel klanten zijn al vanaf de oprichting van het bedrijf, in 1991, klant; dat zegt toch wel iets over de betrouwbaarheid en kwaliteit die wij leveren.”
Directie Bevers Installatietechniek,
Patrick Bevers en Mario van Dijk

Bedrijfsvideo

Erkend 5-sterrenspecialist

Baderie Bevers is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Baderie Bevers te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 17:00
Woensdag
09:30 - 17:00
Donderdag
09:30 - 17:00
Vrijdag
09:30 - 17:00
Zaterdag
09:30 - 16:30
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Baderie Bevers?

Vraag het de specialist