Baderie Laan

Beoordeling 10 gebaseerd op 1 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Baderie Laan
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Baderie Laan is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Baderie Laan te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Baderie Laan heeft 1 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Baderie Laan.
Gemiddeld wordt Baderie Laan met een 10 beoordeeld.
Baderie Laan heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Baderie Laan

Baderie-Laan (de badkamerspecialist) is gespecialiseerd in de renovatie / nieuwbouw van badkamers en toiletten. In oktober 2013 zijn wij al 30 jaar actief in deze branche.
Wij bieden u dan ook een stuk zekerheid in het realiseren van uw droom badkamer / toilet. De 1000 m2 showroom helpt u een keuze te maken om uw badkamer of toilet geheel naar eigen smaak samen te stellen.

Onze showroom wordt steeds opnieuw ingericht met de nieuwste trends en mogelijkheden. Onze vakkundige showroommedewerkers kunnen u adviseren over de vele mogelijkheden die er zijn om van uw badkamer / toilet iets prachtigs te maken, geheel in uw eigen stijl.

Wij beschikken over eigen geschoold en vakkundig personeel waardoor wij uw badkamer / toilet van begin tot eind van sloopwerk tot en met het afmonteren in eigen beheer kunnen realiseren. U heeft dus altijd een aanspreekpunt!

Ook de afdeling tegels is ruim gesorteerd. Of u nu een vloertegel voor de badkamer, toilet, huiskamer, keuken of hal met of zonder vloerverwarming zoekt of een wandtegel voor in de keuken, badkamer en toilet. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment.

Tevens voor overige loodgieterwerkzaamheden, zoals verwarming waaronder designradiatoren en cv ketels bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze showroom.

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Baderie Laan
Nijverheidsweg 1
1613 DZ, Grootebroek

Vragen aan Baderie Laan