Baderie Nuenen

Beoordeling 8,3 gebaseerd op 12 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
83,3%
Tevreden
8,3%
Ontevreden
8,3%

Baderie Nuenen
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Baderie Nuenen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Baderie Nuenen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Baderie Nuenen heeft 12 klantbeoordelingen verzameld.
83% is supertevreden, 8% is tevreden en 8% is ontevreden.
91.66% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Baderie Nuenen.
Gemiddeld wordt Baderie Nuenen met een 8,3 beoordeeld.
Baderie Nuenen heeft een NPS score van 75 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Baderie Nuenen

Baderie Nuenen
Gezien de huidige situatie is het helaas tot 2 maart niet mogelijk een afspraak in onze showroom te maken. Maar het is wel mogelijk om een afspraak bij je thuis te maken of een online afspraak te maken met jouw persoonlijke badkamermeester. Dus waar en wanneer het jou uitkomt.

Het beste begin van je nieuwe badkamer is een bezoek aan Baderie Nuenen. Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’, dus zorgen we ervoor dat elk detail klopt. Deze aanpak levert ons een gemiddelde klantwaardering op van 8,5. Zoek je ook een badkamerspeciaalzaak waar je zo gelukkig van wordt? Kom snel langs bij Baderie Nuenen.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 20:00
Zaterdag
09:30 - 16:00
Zondag
Gesloten

Contact

Baderie Nuenen
Cockeveld 1
5672 AE, NUENEN

Vragen aan Baderie Nuenen