5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid

Baderie Peeters

0%
0%
0%

Baderie Peeters beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Baderie Peeters op basis van 0 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Over Baderie Peeters

Over Baderie Peeters

Uw nieuwe badkamer moet er fantastisch uitzien én elke dag weer comfortabel zijn in gebruik. Daarom besteden we bij Baderie evenveel aandacht aan uitstraling als aan functionaliteit. Slim kan heel mooi zijn en mooi heel doordacht. Dat voelt u direct wanneer u een badkamer van Baderie binnenstapt.

Vijf stappenplan

Uw wensen vormen het vertrekpunt, wij begeleiden u bij elke stap. Bij Baderie hanteren we een uniek vijf stappenplan om de totstandkoming van uw nieuwe badkamer inzichtelijk te maken. Zo ontstaat de slimste vorm van genieten, ook bij u thuis.

Het Baderie Comfort

Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van Het Baderie Comfort. Ongeacht de situatie en beschikbare ruimte, er is altijd een oplossing die past. Bij Baderie brengen wij u graag op ideeën met enkele slimme, praktische en gewoon heel mooie badkamers. Dat is ook Het Baderie Comfort!

Complete badkamers Baderie Peeters

Baderie Peeters heeft een serie complete badkamers samengesteld die u in onze showroom kunt bekijken. Onze topontwerpers hebben sanitair, materialen en kleuren zorgvuldig op elkaar afgestemd. De indeling en het ontwerp zijn uiterst functioneel en de badkamers zijn uitgerust met sanitair van A-merken. Natuurlijk wordt ook van deze badkamers een 3D ontwerp op maat voor u gemaakt zodat deze naadloos aansluit op uw wensen. Er is al een complete Baderie badkamer, voor de totaalcomfortprijs van EUR 9.995,-. Een vaste lage prijs, inclusief installatie door onze eigen vakmensen!

Bedrijfsvideo

Erkend 5-sterrenspecialist

Baderie Peeters is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Baderie Peeters te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:30 - 16:00
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Baderie Peeters?

Vraag het de specialist