5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid

Badkamers Naarden

0%
0%
0%

Badkamers Naarden beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Badkamers Naarden op basis van 0 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Over Badkamers Naarden

Bent u binnenkort van plan om uw badkamer te verbouwen? Of zelfs een geheel nieuwe badkamer aan te schaffen? Dan nodigen wij u graag uit om eens langs te komen bij Badkamers Naarden.

Wij hebben een showroom van 2.000 m op de eerste etage en verkopen diverse A-merken kranen, tegels, keramiek en badmeubels. Een aantal A-merken die wij voeren zijn: Sphinx, Grohe, Detremmerie, Villeroy & Boch, Sanibell, Cleopatra, Pelipal, Rowe, Hansa, Instamat, Geberit, Macbath, Duravit, Dornbracht, Giquardro, Thermic, Wisa, Dekker, Sanijura, Magnum.

Wij voeren sinds dit jaar een eigen merk BN-Design sanitair. Verder hebben we een groot assortiment accessoires van onder meer Emco en Smedbo. Ook denken wij met u mee wat betreft de invulling van uw badkamer en eventueel kunnen wij de installatie verzorgen.

Met vriendelijke groet,

Badkamers Naarden

Erkend 5-sterrenspecialist

Badkamers Naarden is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Badkamers Naarden te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Openingstijden

Maandag
13:00 - 17:00
Dinsdag
09:30 - 17:00
Woensdag
09:30 - 17:00
Donderdag
09:30 - 17:00
Vrijdag
09:30 - 17:00
Zaterdag
09:30 - 16:00
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Badkamers Naarden ?

Vraag het de specialist