Bakker Postma Keukens Sanitair & Tegels

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Bakker Postma Keukens Sanitair & Tegels is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Bakker Postma Keukens Sanitair & Tegels te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

Bakker Postma Keukens Sanitair & Tegels heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Bakker Postma Keukens Sanitair & Tegels.
Gemiddeld wordt Bakker Postma Keukens Sanitair & Tegels met een 0 beoordeeld.
Bakker Postma Keukens Sanitair & Tegels heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Bakker Postma Keukens Sanitair & Tegels

Bakker Postma is er voor iedereen! Al 40 jaar zijn wij dé keuken - en badkamerspecialist. Maar ook voor tegels, welness & buitenwonen kom je naar Bakker Postma in Leeuwarden.

Niet alleen in Friesland, maar ook buiten de provincie hebben wij een goede naam opgebouwd. Betaalbare stijl, klasse en kwaliteit gaan hand in hand met zekerheid. Ook ver na de aankoop.

Vind je keuken
Wij hebben in onze showroom meer dan 50 keukenopstellingen met een grote variatie in stijl. Van modern tot klassiek en van retro tot landelijk. Hieronder vind je een impressie en een aantal merken die wij hebben. Maar voor de beste indruk ben je van harte welkom op de Balthasar Bekkerwei 108 in Leeuwarden.

Vind je badkamer
Wij hebben in onze showroom meer dan 25 sanitair ideeën in diverse stijlen en kleuren. Van strak tot frivool en van klassiek tot modern. Hieronder vind je een impressie en een aantal merken die wij hebben. Maar voor de beste indruk ben je van harte welkom op de Balthasar Bekkerwei 108 in Leeuwarden.

Een wereld vol Wellness!
Je vind bij ons ook vele mogelijkheden om in je eigen vertrouwde omgeving te ontspannen, de stress af te schudden en hernieuwde energie te krijgen.

Whirlpools
Onze Whirlpools met hun krachtige instelbare water- en luchtstromen zorgen voor ontspannende en comfortabele massages van vermoeide of pijnlijke spieren. Ze passen uitstekend bij een gezonde en bewuste lifestyle en bieden de mogelijkheid om dagelijks te relaxen.

Sauna
Na je werk of in het weekend genieten in de sauna... Bekijk alle mogelijkheden bij ons.

Stoomcabines
De 3-in-1 functionele stoomdouchecabines van Bakker Postma bieden een weldaad voor lichaam en geest!

Tegels & vloerverwarming
Bij het kopen van een nieuwe woning of het verbouwen van je huis krijg je te maken met tegels. Wandtegels en vloertegels van Bakker Postma, als het aan ons ligt. Want onze tegelcollectie brengt sfeer in huis. Zeker voor wie gevoelig is voor design en schoonheid. Wij laten ons voor het samenstellen van onze collectie tegels inspireren door architecten en binnenhuisadviseurs.

Vloerverwarming is het ideale systeem om uw woonruimte te verwarmen. Door de gelijkmatige warmtestraling vanuit het gehele vloeroppervlakte wordt een zeer egale warmtespreiding gecreëerd. In combinatie met alternatieve verwarmingsbronnen zoals warmtepompen, zonnecollectoren en houtgestookte CV systemen zijn tegenwoordig al geen uitzondering meer. Laat u vrijblijvend informeren door de specialisten van Bakker Postma.

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Bakker Postma Keukens Sanitair & Tegels
Balthasar Bekkerwei 108
8914 BE, Leeuwarden

Vragen aan Bakker Postma Keukens Sanitair & Tegels