BARMANN

Beoordeling 9,4 gebaseerd op 30 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
96,7%
Tevreden
3,3%
Ontevreden
0%

BARMANN
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

BARMANN is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt BARMANN te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

BARMANN heeft 30 klantbeoordelingen verzameld.
97% is supertevreden, 3% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met BARMANN.
Gemiddeld wordt BARMANN met een 9,4 beoordeeld.
BARMANN heeft een NPS score van 97 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over BARMANN

HOME IS WHERE THE BAR IS
De gezelligheid van een eetcafé, wijnbar of bruine kroeg, daar kun je thuis ook van genieten met vrienden of familie. Als je de juiste inrichting hebt ten minste. Barmann custom bars & furniture is er om jouw droom waar te maken. In je huis, tuin of kantoor creëren we de sfeer die jij zoekt. Helemaal op maat. Van een mooi meubelstuk tot een complete restyling; het begint bij een barkast of een wijnkabinet maar een mancave of thuiskroeg kan ook. Maak het zo gek je wilt met Barmann.

BEZOEK ONZE WEBSHOP
de mooiste producten direct te bestellen op onze website. eigen producten als Modulair Bar en balie die je zelf kunt samen stellen en ook eigen kleurcombinatie kan geven. maar ook buitenbarren in kunststof uitvoering. en verder alles voor je bar, bedrijf, tuin of huis.
Barkrukken, koelen, tap-systeem, buitenmeubelen, sta-tafels.

ALLES VOOR EEN TEVREDEN KLANT!
Een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts een mancave of thuisbar verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving en een oplossing die bij uw wensen past garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een bedrijf aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN
Wij zijn trots op ons werk en op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze service wordt ervaren? Bekijk dan onze klantbeoordelingen.

Aanbiedingen

Online showroom

Meer online showroom items

Openingstijden

Maandag
op afspraak
Dinsdag
op afspraak
Woensdag
op afspraak
Donderdag
op afspraak
Vrijdag
op afspraak
Zaterdag
op afspraak
Zondag
Gesloten

Contact

BARMANN
De Hak 16b
5107 RG, DONGEN

Vragen aan BARMANN