Bastiaansen Wonen & Slapen

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Bastiaansen Wonen & Slapen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Bastiaansen Wonen & Slapen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

Bastiaansen Wonen & Slapen heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Bastiaansen Wonen & Slapen.
Gemiddeld wordt Bastiaansen Wonen & Slapen met een 0 beoordeeld.
Bastiaansen Wonen & Slapen heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Bastiaansen Wonen & Slapen

WAAROM NAAR BAVEL?

Voor het nieuwe Bastiaanse wonen,
met de persoonlijke aandacht die u verdiend.

Bastiaansen wonen bevindt zich in het selecte gezelschap van 5 sterrenspecialisten. Vakmanschap, ouderwetse service en kwaliteit staat bij Bastiaansen Wonen hoog in het vaandel. Op deze pagina kunt u tevens in de gaten houden of er nog interessante aanbiedingen zijn. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om ons meteen te bellen of te mailen. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom. Wij staan graag voor u klaar.

jouw WERELD jouw LEVEN jouw THUIS

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Contact

Bastiaansen Wonen & Slapen
Kerkstraat 33
4854, BAVEL

Vragen aan Bastiaansen Wonen & Slapen