Beddenspeciaalzaak De Bedstee

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Beddenspeciaalzaak De Bedstee is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Beddenspeciaalzaak De Bedstee te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

Beddenspeciaalzaak De Bedstee heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Beddenspeciaalzaak De Bedstee.
Gemiddeld wordt Beddenspeciaalzaak De Bedstee met een 0 beoordeeld.
Beddenspeciaalzaak De Bedstee heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Beddenspeciaalzaak De Bedstee

De Bedstee is gevestigd op de Woonboulevard van Zaandam, met een breed aanbod aan woon gerelateerde winkels. In onze ruime showroom vindt u alles voor een goede nachtrust: van hoofdkussens en dekbedden tot matrassen en complete bedden. We helpen u graag met een persoonlijk advies.

Kom gerust eens langs om u te laten informeren over de vele mogelijkheden die er zijn om elke morgen uitgerust en fit op te staan. Uiteraard wordt u verwelkomd door onze deskundige slaapadviseurs met een heerlijk kopje koffie of thee.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 20:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
12:00 - 17:00

Contact

Beddenspeciaalzaak De Bedstee
Pieter Ghijsenlaan 22A
1506 PV, ZAANDAM

Vragen aan Beddenspeciaalzaak De Bedstee