Beddenspeciaalzaak De Bedstee

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Beddenspeciaalzaak De Bedstee is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Beddenspeciaalzaak De Bedstee te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

Beddenspeciaalzaak De Bedstee heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Beddenspeciaalzaak De Bedstee.
Gemiddeld wordt Beddenspeciaalzaak De Bedstee met een 0 beoordeeld.
Beddenspeciaalzaak De Bedstee heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Beddenspeciaalzaak De Bedstee

AL SINDS 1990 DÉ COMPLETE SPECIAALZAAK VOOR UW NACHTRUST IN ZAANDAM.

Onze winkel is gevestigd op de Woonboulevard van Zaandam, met een breed aanbod aan woon gerelateerde winkels.

Bij De Bedstee vindt u alles voor een goede nachtrust: van hoofdkussens en dekbedden tot matrassen en complete bedden. We helpen u graag met een persoonlijk advies.

Kom gerust eens langs in onze winkel om u te laten informeren over de vele mogelijkheden die er zijn om elke morgen uitgerust en fit op te staan. Uiteraard wordt u verwelkomd door onze deskundige slaapadviseurs met een heerlijk kopje koffie of thee.

Op zoek naar een nieuwe stijl of kleur bedtextiel? Kom langs en laat u inspireren in onze zeer uitgebreide bed- en badtextielshop. Mooie kwaliteits textiel van o.a. Vandyck, Dommelin, Beddinghouse, Auping en meer.

Tot gauw bij De Bedstee, de complete speciaalzaak voor uw nachtrust.

Contact

Beddenspeciaalzaak De Bedstee
Pieter Ghijsenlaan 22A
1506 PV, ZAANDAM

Vragen aan Beddenspeciaalzaak De Bedstee