5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid

Beddenspecialist Konijnenbelt

0%
0%
0%

Beddenspecialist Konijnenbelt beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Beddenspecialist Konijnenbelt op basis van 0 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Over Beddenspecialist Konijnenbelt

Alles wat wij doen, staat in het teken om u een optimale nachtrust te kunnen bieden. Ons doel is iedereen een persoonlijk advies te geven, omdat ieder mens uniek is. Daarom inventariseren wij graag tijdens het intakegesprek wie u bent, wat uw behoeften en wensen zijn en of er lichamelijke (slaap gerelateerde) klachten zijn.

De historie van Beddenspecialist Konijnenbelt gaat terug naar het jaar 1936.
Vanwege stoflongen kon Henk Konijnenbelt niet in de fabriek van Ten Cate werken en kreeg hij een betrekking in een plaatselijke winkel. Na enkele jaren besloot Henk zelf in 1936 een eigen winkel te starten. Eerst vanuit zijn woonkamer en later vanuit een pand aan de Rijssensestraat in Nijverdal verkocht hij knopen, ritsen, garen, overhemden, babykleding, stropdassen, ondergoed, dekens en nog veel meer. Aanvankelijk hielp zijn vrouw Manna in de winkel en later kreeg hij ook hulp van zijn jongste broer Mannes.

Het bedrijf splitste zich op en één van de kinderen ging verder in de damesmode, één in de mannenmode en de derde, Alex Konijnenbelt ging verder in kindermode en bedden. Hierbij richtte Alex zich voornamelijk op de bedden en zijn vrouw Coby op de kindermode. De winkel gelegen aan de Grotestraat groeide in de jaren daarna uit tot een bekend gezicht in het hart van de winkelstraat van Nijverdal.

Rond 1995 doet Gerben Jansen, schoonzoon van Alex en Coby, zijn intrede in het familiebedrijf. Gezamenlijk besluiten zij in 2005 om zich 100% te specialiseren in bedden en aanverwante producten en Konijnenbelt Slaapcomfort is een feit. Tien jaar later en, dankzij de aansluiting bij Beddenspecialist.nl, een naamsverandering in Beddenspecialist Konijnenbelt, is Konijnenbelt uitgegroeid tot de specialist op slaapcomfortadvies in Nijverdal en omstreken.

Alex en Gerben staan altijd voor u klaar voor het juiste advies. En mocht u na 30 dagen toch niet helemaal tevreden zijn dan kunt u altijd gebruik maken van de omruilgarantie van Beddenspecialist Konijnenbelt. Zo weet u zeker dat u het best passende bed voor uw eigen situatie zult vinden.

Erkend 5-sterrenspecialist

Beddenspecialist Konijnenbelt is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Beddenspecialist Konijnenbelt te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Beddenspecialist Konijnenbelt?

Vraag het de specialist