Beddenspecialist Topslapen Elst

Beddenspecialist Topslapen Elst
verzameld geen beoordelingen en ervaringen.

Over Beddenspecialist Topslapen Elst

Ben je op zoek naar de Beddenspecialist in Bemmel, Driel, Heteren, Schuytgraaf, Elst, Nijmegen, Oosterhout en Lent of omgeving dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek dat alles wat wij doen, te maken heeft met goed slapen, nu en in de toekomst!

Het is ons doel iedereen een persoonlijk advies te geven, omdat ieder mens uniek is.
Daarom inventariseren wij graag tijdens het intakegesprek: wie je bent, wat je behoeften en wensen zijn en of er lichamelijke (slaap gerelateerde) klachten zijn.

Van entertainer naar Beddenspecialist.
De historie van Beddenspecialist Topslapen is heel anders dan die van de meeste Beddenspecialist winkels. Niet bijna een eeuw lang in het slaapcomfort, maar een brede ervaring in diverse retailbranches, muzikale entertainment en horeca.

Toch zocht Ton een nieuwe uitdaging en begin 1988 reageerde hij op een advertentie van de Belgische beddenketen Sleepy en startte hij aan de Nieuwstraat 4 midden in het centrum van Arnhem de Sleepy slaapcomfortwinkel. De winkel onderscheidde zich in die tijd enorm in o.a. de verkoop van waterbedden van Cascade en Aqualinia. Soms werden er wel 7 per dag geïnstalleerd bij klanten in de omgeving Toen Sleepy besloot zich terug te trekken uit Nederland doopte Ton de winkel om tot Topslapen.nl. Naast collecties van bekende merken ontwikkelde hij ook eigen producten zoals het Anti-nekpijn pillow en het Slaapmaatje (een kussenrol die ervoor zorgt dat u in de juiste slaaphouding blijft liggen) die hij ook landelijk via zijn webshop Slaapwinkel.nl verkoopt.

In 2014 kondigde zijn dochter Charlotte aan, inmiddels gepokt en gemazeld bij diverse werkgevers in de woon-branche, dat zij graag de zaak op termijn wil doorzetten. Samen besloten zij zich aan te sluiten bij de formule Beddenspecialist.nl om zich verder te specialiseren in slaapcomfort. De winkelinrichting werd grotendeels vernieuwd en in oktober 2014 opende Beddenspecialist Topslapen aan de Nieuwstraat haar deuren in nieuwe stijl.

Voorjaar 2016 kwam er een inpandige VanDyck Experience Store, zodat we naast het beste op het gebied van slapen, ook het beste hebben qua bedtextiel EN bedtextiel. Sinds voorjaar 2018 zwaait Charlotte de scepter, maar Ton werkt nog enkele dagen in de week in de winkel en bij leveringen, na 30 jaar kan hij het beddenvak nog niet helemaal loslaten.

U wordt bij Beddenspecialist Topslapen vakkundig geholpen door Ton, Charlotte, Mirjam, Alexandra en Patricia op het gebied van goed slapen.

Contact

Beddenspecialist Topslapen Elst
Dorpsstraat 40
6661 EL, Elst

Vragen aan Beddenspecialist Topslapen Elst