5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Beniers Badkamers
Oude Bredaseweg 44A
4872 AE, Etten-Leur
076-5032055

Reviews van Beniers Badkamers


Beoordeling 10 gebaseerd op 1 individuele klantbeoordelingen.

Beniers Badkamers

100%
0%
0%

Beniers Badkamers beoordelingen en ervaringen

100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Beniers Badkamers op basis van 1 beoordeling

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Over Beniers Badkamers

Beniers Badkamers is een badkamer interieur ontwerp specialist gevestigd in Etten-Leur Wij maken badkamers geheel op maat en naar uw wens. Met onze ervaring in het vak weten wij de beste kwaliteit en service te verlenen. Wij zorgen ervoor dat alles op uw tempo wordt geleverd en komen met creatieve oplossingen wanneer u toch wat anders wilt. Wij vinden persoonlijke benadering erg belangrijk. Om een prachtige badkamer te creëren is dit dan ook nodig. In ons werk zit passie, emotie en harmonie

Showroom
Onze showroom is ook in Etten-Leur gevestigd. Wij hebben een prachtige showroom vol met badkamerplezier. Hier vindt u de mooiste opstelling die zijn gemaakt door eigenaar Jos Beniers. U ziet hier de creativiteit en passie die hem in het bloed zit. Waan u in een wereld van verrassende opstellingen, producten en materialen. Geen gewone showroom maar een wereld vol inspiratie.

Wilt u een afspraak maken voor het ontwerpen van uw badkamer? Dan kan bij ons óók buiten openingstijden/'s-avonds. Maak snel een afspraak de koffie staat voor u klaar!

Erkend 5-sterrenspecialist

Beniers Badkamers is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Beniers Badkamers te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 16:00
Woensdag
10:00 - 16:00
Donderdag
10:00 - 16:00
Vrijdag
10:00 - 16:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Beniers Badkamers?

Vraag het de specialist