Beniers Badkamers

Beoordeling 5 gebaseerd op 2 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
50%
Tevreden
0%
Ontevreden
50%

Beniers Badkamers
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Beniers Badkamers is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Beniers Badkamers te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

Beniers Badkamers heeft 2 klantbeoordelingen verzameld.
50% is supertevreden, 0% is tevreden en 50% is ontevreden.
50% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Beniers Badkamers.
Gemiddeld wordt Beniers Badkamers met een 5 beoordeeld.
Beniers Badkamers heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Beniers Badkamers

Beniers Badkamers is een badkamer interieur ontwerp specialist gevestigd in Etten-Leur Wij maken badkamers geheel op maat en naar uw wens. Met onze ervaring in het vak weten wij de beste kwaliteit en service te verlenen. Wij zorgen ervoor dat alles op uw tempo wordt geleverd en komen met creatieve oplossingen wanneer u toch wat anders wilt. Wij vinden persoonlijke benadering erg belangrijk. Om een prachtige badkamer te creëren is dit dan ook nodig. In ons werk zit passie, emotie en harmonie

Showroom
Onze showroom is ook in Etten-Leur gevestigd. Wij hebben een prachtige showroom vol met badkamerplezier. Hier vindt u de mooiste opstelling die zijn gemaakt door eigenaar Jos Beniers. U ziet hier de creativiteit en passie die hem in het bloed zit. Waan u in een wereld van verrassende opstellingen, producten en materialen. Geen gewone showroom maar een wereld vol inspiratie.

Wilt u een afspraak maken voor het ontwerpen van uw badkamer? Dan kan bij ons óók buiten openingstijden/'s-avonds. Maak snel een afspraak de koffie staat voor u klaar!

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 16:00
Woensdag
10:00 - 16:00
Donderdag
10:00 - 16:00
Vrijdag
10:00 - 16:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Contact

Beniers Badkamers
Oude Bredaseweg 44A
4872 AE, Etten-Leur

Vragen aan Beniers Badkamers