Bert Franken Ontwerp & Realisatie - Mooist.nl

Beoordeling 9,7 gebaseerd op 10 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Bert Franken Ontwerp & Realisatie - Mooist.nl
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Bert Franken Ontwerp & Realisatie - Mooist.nl is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Bert Franken Ontwerp & Realisatie - Mooist.nl te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Bert Franken Ontwerp & Realisatie - Mooist.nl heeft 10 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Bert Franken Ontwerp & Realisatie - Mooist.nl.
Gemiddeld wordt Bert Franken Ontwerp & Realisatie - Mooist.nl met een 9,7 beoordeeld.
Bert Franken Ontwerp & Realisatie - Mooist.nl heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Bert Franken Ontwerp & Realisatie - Mooist.nl

Welkom bij Bert Franken & Mooist.nl

Design meubilair is iets dat u moet beleven. Een meubel kan er mooi uit zien, maar moet ook functioneel zijn. Het moet ervaren, aangeraakt en gezien kunnen worden. Op een prachtige plek omringd door bos vindt u ons Experience Center. Het is een plek waar u een greep uit de Mooist.nl collectie kunt bezichtigen.

Hier vertellen wij u graag waarom wij zo enthousiast zijn over design en de ontelbare mogelijkheden. Het Experience Center moet niet verward worden met een showroom, want dat is het niet. Inspiratie staat centraal. Wij geven u graag een kijkje in onze eigen keuken. Letterlijk. Dat niet alleen, vanuit deze plek geven wij interieuradvies en denken we mee in het ontwerpen van mooie en praktische ruimtes.Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

VAN INTERIEUR ADVIES NAAR REALISATIE

Persoonlijk contact en overleg plus een transparant proces is de basis van elk project dat wij uitvoeren. De eerste stap in het proces is een oriënterend gesprek. Dit kan plaatsvinden in het inspiratiehuis, maar met alle plezier komen we naar u toe. Nadat duidelijk is wat het doel is en u uw wensen heeft kenbaar gemaakt , kijken wij met ons team hoe we hier invulling aan kunnen geven. Graag vertellen wij u de mogelijkheden en geven onze visie over het project. Door de totaalaanpak van Bert Franken Ontwerp en Realisatie kunnen alle facetten van bouw en verbouw, interieurontwerp , verlichting en stoffering aan bod komen. Ons eigen vaste team van monteurs, stukadoors, schilders en elektriciens, zorgt voor de realisatie van al onze projecten.

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Geopend
Vrijdag
Geopend
Zaterdag
Geopend
Zondag
Op afspraak

Contact

Bert Franken Ontwerp & Realisatie - Mooist.nl
Paasloweg 12
3849 RV, HIERDEN

Vragen aan Bert Franken Ontwerp & Realisatie - Mooist.nl