Bevers Installatietechniek

Beoordeling 7,9 gebaseerd op 50 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
72%
Tevreden
18%
Ontevreden
10%

Bevers Installatietechniek
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Bevers Installatietechniek is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Bevers Installatietechniek te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Bevers Installatietechniek heeft 50 klantbeoordelingen verzameld.
72% is supertevreden, 18% is tevreden en 10% is ontevreden.
90% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Bevers Installatietechniek.
Gemiddeld wordt Bevers Installatietechniek met een 7,9 beoordeeld.
Bevers Installatietechniek heeft een NPS score van 62 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Bevers Installatietechniek

Over ons
Bevers Installatietechniek uit Nistelrode wil zijn vleugels spreiden. Tot op heden kennen mensen het bedrijf vooral van hun werk voor gemeentes, Ministerie van Defensie en scholen. Nu wil Bevers Installatietechniek zijn service en installatietak uitbreiden richting bedrijven en particulieren in de regio Uden, Veghel en Oss. Ook daar kan Bevers Installatietechniek veel bedrijven en particulieren van dienst zijn.
2016: Een bijzonder jaar met ons 25-jarig bestaan van het bedrijf. Dit bijzondere jaar werd opgevolgd in 2017 met de nominatie voor de Bernhezer Ondernemers Prijs 2017. 2021 betekent 30 jaar Bevers Installatietechniek.


Bevers installatietechniek klantenportaal

30 jaar Bevers Installatietechniek
Ondanks dat we terugkijken op 30 jaar Bevers Installatietechniek, kijken we met open vizier de toekomst in. De inzet van onze toegewijde medewerkers positioneert ons als een onmisbare adviserende en uitvoerende partner op het gebied van werktuigbouwkundige installaties. Ons geheim? Wij kruipen echt in de huid van de opdrachtgever.

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Contact

Bevers Installatietechniek
Waardestraat 30
5388 PP, NISTELRODE

Vragen aan Bevers Installatietechniek