Bierwinkel Reeshof

Beoordeling 10 gebaseerd op 1 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Bierwinkel Reeshof
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Bierwinkel Reeshof is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Bierwinkel Reeshof te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Bierwinkel Reeshof heeft 1 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Bierwinkel Reeshof.
Gemiddeld wordt Bierwinkel Reeshof met een 10 beoordeeld.
Bierwinkel Reeshof heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Bierwinkel Reeshof

Uit liefde voor Speciaalbier... daar kan alleen maar veel goeds uitkomen.

We zijn inmiddels al enkele jaren zeer actief in de speciaalbierwereld. Wat begon als hobby, groeide uit tot een kleine onderneming die Brabantse bieren plaatste in enkele winkels, om zo de vele kleine Craftbrouwerijen die Brabant rijk is, wat bekender te maken bij het publiek. In 2017 gingen we zelfs een stap verder en openden we een Biercafé met zo'n 200 bieren op fles/blik en 16 bieren op tap.

Helaas gooide de Corona-crisis roet in het eten, en moesten we daar volgens de opgelegde regelgeving, tijdelijk de deuren sluiten. Nou houden we niet van stil zitten en zochten naar een andere manier om te ondernemen. Zie hier het resultaat, een heuse Bierwinkel in de enorme wijk de Reeshof in Tilburg.

De Brabantse bieren zijn volop vertegenwoordigd, en daarnaast bieden we ook ruimte aan vele andere Nederlandse en buitenlands bieren. Inmiddels zijn we ook op Untappd actief als Verified Venue. Deze webshop was het laatste stapje (tot nu, want wie weet wat de toekomst nog meer gaat brengen).

Wanneer je online shopt, en je hebt vragen, dan zijn we via whatsapp bereikbaar op 013-2079090. Wij helpen je graag mee om de juiste keuze te maken en/of te adviseren. In onze winkel geven we uiteraard ook volop advies, maken we bierpakketten op maat en hebben we ook cadeauverpakkingen.

Heel veel bierplezier, groet Marcel & Mari√ętte.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 17:30
Vrijdag
10:00 - 19:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Bierwinkel Reeshof
Ketelhavenplein 47
5045 NE, Tilburg

Vragen aan Bierwinkel Reeshof