Boons Scooters

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Boons Scooters is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Boons Scooters te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Boons Scooters heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Boons Scooters.
Gemiddeld wordt Boons Scooters met een 0 beoordeeld.
Boons Scooters heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Boons Scooters

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Boons Scooters . Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
13:00 - 17:30
Woensdag
13:00 - 17:30
Donderdag
13:00 - 17:30
Vrijdag
13:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 15:00
Zondag
Buiten onze openingstijden zijn we tevens op afspraak geopend

Contact

Boons Scooters
Hazelaarstraat 8-A
5165 AW, Waspik

Vragen aan Boons Scooters