5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Bossers Tweewielers
Beeksestraat 32
4841 GC , PRINSENBEEK
076 888 1341

Reviews van Bossers Tweewielers


Beoordeling 9 gebaseerd op 1 individuele klantbeoordelingen.

Bossers Tweewielers

100%
0%
0%

Bossers Tweewielers beoordelingen en ervaringen

100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Bossers Tweewielers op basis van 1 beoordeling

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Bossers Tweewielers wel of niet aan:

  We zijn heel fijn geholpen, bedankt!

  Verbeterpunten:
  Niets het was goed zo.

Schrijf een beoordeling

Over Bossers Tweewielers

Ik ben Pedro Bossers en op 2 januari 2015 ben ik gestart met Bossers Tweewielers in Prinsenbeek. Uit liefde voor het vak én de techniek, ben ik trots op die start van mijn eigen bedrijf. Een bedrijf waar service en garantie geen loze woorden zijn die op een kantoor bedacht werden, maar zaken waar ik persoonlijk garant voor sta.

Heeft u een vraag of een wens, zoekt u een tweewieler of wilt u advies? Ik help u ten allen tijde persoonlijk en altijd vrijblijvend. Persoonlijk en direct contact was én is, mijn drijfveer achter Bossers Tweewielers en dat zal het altijd blijven. Daar mag u me op aanspreken… persoonlijk!

Alles voor een tevreden klant:
Een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts fietsen, scooters, onderdelen of onze diensten verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een bedrijf aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Ervaringen van onze klanten:
Wij zijn trots op ons werk en trots op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze klanten het hebben ervaren, bekijk dan onze klantbeoordelingen.

Erkend 5-sterrenspecialist

Bossers Tweewielers is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Bossers Tweewielers te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Routebeschrijving

Vragen aan Bossers Tweewielers?

Vraag het de specialist