Bouwcenter Logus

Beoordeling 9,7 gebaseerd op 7 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Bouwcenter Logus
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Bouwcenter Logus is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Bouwcenter Logus te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Bouwcenter Logus heeft 7 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Bouwcenter Logus.
Gemiddeld wordt Bouwcenter Logus met een 9,7 beoordeeld.
Bouwcenter Logus heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Bouwcenter Logus

Logus: Samen bouwen we de toekomst
Wij zijn een echte specialist in bouw- en afbouwmaterialen. Klanten worden verrast door het complete assortiment bouwmaterialen, keukens, badkamers, tegels en natuursteen, wij zijn er voor zowel zakelijke klant als de particulier .

Alles voor sfeer en comfort in huis is er onder één dak: de showroom. Daarnaast zijn klanten welkom in onze bouwshop. Hier vindt je een breed productenaanbod voor sierbestrating en professioneel gereedschap. Ook in werkkleding, elektra en verf wordt een ruime keus geboden.

Snelle levering, goede kwaliteit en perfecte service? Ook daarvoor ben je bij Bouwcenter Logus aan het juiste adres. Wij hebben dan ook meer dan honderd jaar ervaring in de bouw en afbouw!

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Bouwcenter Logus . Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

NPS scores van filialen

Bouwcenter Logus Bergen op Zoom BV
Bergen op Zoom
Bekijk profielpagina
Bouwcenter Logus Vlissingen BV
Vlissingen
Bekijk profielpagina
Bouwcenter Logus-De Hoop Terneuzen BV
Terneuzen
Bekijk profielpagina

Contact

Bouwcenter Logus
Zeelandhaven 7
4612 PC, Bergen op Zoom

Vragen aan Bouwcenter Logus