Bouwcenter Logus Bergen op Zoom BV

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Bouwcenter Logus Bergen op Zoom BV is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Bouwcenter Logus Bergen op Zoom BV te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

Bouwcenter Logus Bergen op Zoom BV heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Bouwcenter Logus Bergen op Zoom BV.
Gemiddeld wordt Bouwcenter Logus Bergen op Zoom BV met een 0 beoordeeld.
Bouwcenter Logus Bergen op Zoom BV heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Bouwcenter Logus Bergen op Zoom BV

Bouwcenter Logus Bergen op Zoom is een modern bedrijf met een geschiedenis van ruim honderd jaar. Het bedrijf is een begrip in West-Brabant als het gaat om bouw- en afbouwmaterialen. Wij zijn toeleverancier aan consumenten, bouwbedrijven en specialisten. Ook beschikken we over een showroom van ruim 1.400 m2.
In de showroom worden keukens van topmerken gepresenteerd. Compleet met aanrechtbladen, accessoires en inbouwapparatuur.

Verschillende badkameropstellingen, 1.000 soorten wand- en vloertegels plus 60 soorten natuursteen voor wanden en vloeren. Voor elk budget en elke stijl kan een oplossing ontworpen en gerealiseerd worden.

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Bouwcenter Logus Bergen op Zoom BV. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Openingstijden

Maandag
07:00 - 17:30
Dinsdag
07:00 - 17:30
Woensdag
07:00 - 17:30
Donderdag
07:00 - 17:30
Vrijdag
07:00 - 17:30
Zaterdag
08:00 - 12:00
Zondag
Gesloten

Contact

Bouwcenter Logus Bergen op Zoom BV
Zeelandhaven 7
4612 PC, Bergen op Zoom

Vragen aan Bouwcenter Logus Bergen op Zoom BV