Bouwcenter Logus-De Hoop Terneuzen BV

Beoordeling 10 gebaseerd op 3 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Bouwcenter Logus-De Hoop Terneuzen BV
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Bouwcenter Logus-De Hoop Terneuzen BV is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Bouwcenter Logus-De Hoop Terneuzen BV te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Bouwcenter Logus-De Hoop Terneuzen BV heeft 3 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Bouwcenter Logus-De Hoop Terneuzen BV.
Gemiddeld wordt Bouwcenter Logus-De Hoop Terneuzen BV met een 10 beoordeeld.
Bouwcenter Logus-De Hoop Terneuzen BV heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Bouwcenter Logus-De Hoop Terneuzen BV

BouwCenter Logus-De Hoop is een echte specialist in bouw- en afbouwmaterialen. Klanten worden er verrast door het complete assortiment keukens, badkamers, tegels en natuursteen, wij zijn er voor zowel particulieren als de zakelijke klant.

Alles voor sfeer en comfort in huis is er onder één dak: de showroom. Daarnaast zijn klanten welkom in het afhaalcentrum. Hier vinden zij een breed productenaanbod voor sierbestrating en professioneel gereedschap. Ook in werkkleding, elektra en verf wordt een ruime keus geboden.

Deskundige adviseurs beantwoorden alle vragen. De specialisten van het eigen montageteam leveren vakwerk af. Snelle levering, scherpe prijzen en perfecte service? Ook daarvoor is men bij BouwCenter Logus-De Hoop aan het juiste adres. Het bedrijf heeft dan ook honderd jaar ervaring!

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Bouwcenter Logus-De Hoop Terneuzen BV. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Bouwcenter Logus-De Hoop Terneuzen BV
Kennedylaan 32
4538 AE, Terneuzen

Vragen aan Bouwcenter Logus-De Hoop Terneuzen BV