BoXXer Gieten

Beoordeling 8,9 gebaseerd op 229 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
92,6%
Tevreden
2,6%
Ontevreden
4,8%

BoXXer Gieten
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

BoXXer Gieten is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt BoXXer Gieten te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

BoXXer Gieten heeft 229 klantbeoordelingen verzameld.
93% is supertevreden, 3% is tevreden en 5% is ontevreden.
95.2% heeft goede tot zeer goede ervaringen met BoXXer Gieten.
Gemiddeld wordt BoXXer Gieten met een 8,9 beoordeeld.
BoXXer Gieten heeft een NPS score van 88 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over BoXXer Gieten

Smart Electronics Gieten heet voortaan BoXXer.

Sinds december 2023 prijkt er een andere naam boven de deuren, Smart Electronics Gieten veranderde haar naam in BoXXer Gieten. BoXXer Gieten biedt een ruimer assortiment onder het motto het voordeel dichtbij, met dezelfde kwaliteit, klantvriendelijkheid en service als voorheen.

In de winkel aan de Stationsstraat 21 vindt u vrijwel alle denkbare elektronische apparaten met en zonder stekker en alles wat daarbij hoort. Denk daarbij niet alleen aan de nieuwste QLED en OLED televisies maar ook aan espressoapparaten maar ook aan wasmachines waarbij gebruik gemaakt wordt van de nieuwste smarttechnologie. Deze technologie maakt het mogelijk om de wasmachine middels een app op uw telefoon de was te laten doen op het moment dat u niet thuis bent. Hoe handig is dat? Deze technologie maakt nog veel meer dan dit mogelijk, bij BoXXer Gieten vertelt men u er graag alles over. Merken die bij BoXXer Gieten zult vinden zijn onder andere Siemens, Miele, AEG en Bosch.

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

BoXXer Gieten
Stationsstraat 21
9461 GP, GIETEN

Vragen aan BoXXer Gieten