5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
BPG Jac Klijn
Amerikastraat 18
5171 PL , KAATSHEUVEL
0416-280055

Reviews van BPG Jac Klijn


Beoordeling 7,7 gebaseerd op 6 individuele klantbeoordelingen.

BPG Jac Klijn

83,33%
0%
16,67%

BPG Jac Klijn beoordelingen en ervaringen

83,33% heeft goede tot zeer goede ervaringen met BPG Jac Klijn op basis van 6 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u BPG Jac Klijn wel of niet aan:

  In de winkel werden weleer goed geholpen, er werd goed meegedacht in de mogelijkheden die er voor onze badkamer waren. Veel tips die ons konden helpen in een goede keuze te maken. Ook de aannemer, tegelzetter, loodgieter en alle andere mensen die bij ons zijn geweest om de badkamer te plaatsen waren geweldig. Ze waren er altijd op tijd, hielden zich aan afspraken. Waren heel precies in de werkzaamheden. Dachten mee in oplossingen om aan onze wensen te voldoen. Niks was te veel en ze waren heel vriendelijk. We kunnen eigenlijk niks bedenken wat we graag anders hadden willen zien.

  Verbeterpunten:
  Voor al zo door blijven gaan!!

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u BPG Jac Klijn wel of niet aan:

  Tijdens het uitzoeken en ontwerpen van onze nieuwe badkamer zijn we in de showroom goed geholpen. Producten op tijd geleverd ondanks de strakke planning. Echter toen we de tegelvloer wilde gaan leggen bleek de kleur vloertegels totaal niet bij de kleur van de wandtegels te passen, ondanks de juiste levering van BPG. Snel moesten we binnen 2 dagen een nieuwe tegel geleverd krijgen. De medewerkers van BPG hebben ons toen snel aan een goed bijpassende vloertegel geholpen, en wederom op tijd geleverd. Top service!!

  Verbeterpunten:
  nvt

 • Beoordeling
  8
  Waarom beveelt u BPG Jac Klijn wel of niet aan:

  Na dertig jaar wilden we onderhand wel een nieuwe badkamer hebben. Hiervoor zijn we eerst naar BPG Jac Klijn in Kaatsheuvel gegaan; dit was het eerste adres waar we ons wilden oriënteren op de verschillende badkamerconcepten, het totale pakket daarin. Van aanvang af werden we heel goed geholpen en zijn we niet verder gaan zoeken. Toen ons besluit voor een nieuwe badkamer definitief werd, zijn we weer naar BPG Jac Klijn teruggegaan.. BPG Jac Klijn is professioneel, geeft deskundig advies en dringt niet op. Het bedrijf komt zijn afspraken na en doet niet moeilijk bij omruilen van materialen. Onze nieuwe badkamer werd eerst digitaal opgetekend: het digitale concept heeft de werkelijkheid benaderd. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.

  Verbeterpunten:
  Geen idee.

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u BPG Jac Klijn wel of niet aan:

  Prima service, we waren zoekende naar tegels voor de woonkamer en hebben die bij Klijn gevonden. Keurig en duidelijk advies gehad wat de voor- en nadelen waren.

 • Beoordeling
  0
  Waarom beveelt u BPG Jac Klijn wel of niet aan:

  Slechte voorlichting, weinig informatie over voor en nadelen van de materialen, afspraken niet nagekomen naar aanleiding van toesturen offerte.

  Verbeterpunten:
  Zie bovenstaande punten

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u BPG Jac Klijn wel of niet aan:

  goede service, goede prijzen

Schrijf een beoordeling

Over BPG Jac Klijn

Dit bedrijf bevindt zich in het selecte gezelschap van 5 sterrenspecialisten. Vakmanschap, ouderwetse service en kwaliteit staan bij hen hoog in het vaandel. Op deze pagina kunt u tevens in de gaten houden of er nog interessante aanbiedingen zijn. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Zij staan graag voor u klaar.

Bedrijfsvideo

Erkend 5-sterrenspecialist

BPG Jac Klijn is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt BPG Jac Klijn te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Routebeschrijving

Vragen aan BPG Jac Klijn ?

Vraag het de specialist