5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Budget Bike
Haven 14
2312 MH , Leiden
071 7501830

Reviews van Budget Bike


Beoordeling 9 gebaseerd op 1 individuele klantbeoordelingen.

Budget Bike

100%
0%
0%

Budget Bike beoordelingen en ervaringen

100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Budget Bike op basis van 1 beoordeling

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Budget Bike wel of niet aan:

  Ook ik kwam een defekte E-bike om advies,goed te woord gestaan er werd en geluisterd en advies gegeven.Met een prima alternatief de deur uit waar alweer heel wat tevreden km op wordt rondgereden. Dus geen kulverhalen en een heel betaalbare E-bike reperateur!

  Verbeterpunten:
  zorgen dat er iemand aanspreekbaar is die beslissingen mag nemen ;)

Schrijf een beoordeling

Over Budget Bike

Budget Bike Leiden is dé specialist in fietsen!

Altijd voor de juiste prijs! In 2018 zijn we uitgeroepen tot "tweewieler winkel van het jaar gemeente Leiden" en daar zijn wij ook erg trots op. Wat begonnen is als hobby is verworden tot een eigen winkel waar wij onze jarenlange expertise dagelijks in de praktijk brengen. Naast tweedehands fietsen bieden wij nieuwe fietsen, kinderfietsen en E-bikes aan tegen zeer scherpe prijzen. Wij zijn de goedkoopste in Leiden en omstreken in reparatie en onderhoud van uw fiets. Naast ons grote aanbod en scherpe prijzen hebben wij ook nog heerlijke koffie. Kom langs en laat je adviseren en helpen door een van onze experts!

Bedrijfsvideo

Erkend 5-sterrenspecialist

Budget Bike is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Budget Bike te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Routebeschrijving