Buts Meulepas B.V.

Beoordeling 10 gebaseerd op 1 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Buts Meulepas B.V.
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Buts Meulepas B.V. is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Buts Meulepas B.V. te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

Buts Meulepas B.V. heeft 1 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Buts Meulepas B.V..
Gemiddeld wordt Buts Meulepas B.V. met een 10 beoordeeld.
Buts Meulepas B.V. heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Buts Meulepas B.V.

De naam Buts Meulepas staat synoniem aan werktuigen. Buts Meulepas is importeur en leverancier van vele merken landbouwmachines. In een grote regio rondom het Brabantse Oss worden al 40 jaar lang, vele machines geleverd en onderhouden. Circa dertig medewerkers zijn dag in en dag uit in de weer om elke klant zo goed mogelijk te voorzien van goede betrouwbare producten en niet te vergeten een goede service. Door de ruime keus aan gebruikte en nieuwe machines is er altijd wel een machine die bij uw wensen past. Is er geen geschikte machine, dan wordt deze ontwikkeld of aangepast in de productiewerkplaats waar machines worden geproduceerd onder het BM en Goudland merk. Binnen deze afdeling is ook plaats voor uw speciale wensen omtrent landbouwmachines of landbouw gerelateerde machines. De ruime ervaring van de constructiemedewerkers leveren elke keer weer zeer hoogwaardige en innovatieve producten op.

Naast de landbouwwerktuigen is er op het bedrijf een groot assortiment met tuin en park machines en gereedschappen te vinden. Deze machines en gereedschappen voor consumenten en professioneel gebruik beslaan het complete programma voor de groenvoorziening en tuinaanleg en onderhoud. Ook hier staan service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel.

In het bedrijfspand bevindt zich ook een groot magazijn waar vele onderdelen en slijtdelen van bekende merken op voorraad liggen. Een snelle levering van onderdelen voor een korte stilstand is hierdoor mogelijk. Mocht een onderdeel onverhoopt niet in voorraad zijn, dan kan vaak binnen 24 uur de klant alsnog van de benodigde spullen worden voorzien.

Openingstijden

Maandag
07:30 - 17:30
Dinsdag
07:30 - 17:30
Woensdag
07:30 - 17:30
Donderdag
07:30 - 17:30
Vrijdag
07:30 - 17:30
Zaterdag
08:00 - 14:00
Zondag
Gesloten

Contact

Buts Meulepas B.V.
Alanenweg 1
5342 PV, Oss

Vragen aan Buts Meulepas B.V.